Megint én tettem tönkre a kedves emberek beszélgetését. Jippijó. :( Pedig abszolút nincs bennem rosszindulat, most még is lelkiismeretfurdalásomnak kell lennie.
Oké, Isten ments, hogy ne én legyek a hibás! Felfogtam na, itt hagylak titeket, jóccakát! (Egyébként ne csak egy üzenet stílusát nézd vissza, nem tudom ki kötött bele ironikusan abba hogy a másiknak tetszik valami aminek undorítónak "kell" lennie...)
Mivel voltam én lekezelő?! Szerintem megint félreértesz valamit. Én nem utállak, de azt igen, hogy folyton ezt kelljen bizonygatnom.
Inkább megyek is. Jó éjt és további jó dumálást. Sziasztok.
Mi bajod a supermannel? Ő jó csávó, nem? Mindenkin segít. :)
Ugyanolyan stílusban válaszolt neked, mint ahogy te neki. Ne lepődj meg rajta.
Nagyon jól esik ez a lekezelő undok stílus amit a hozzám intézett irományaidban alkalmazol. De tényleg. Aztán megint én leszek a rossz. Mert kérdezni merészeltem valamit. Mondd meg ha ellenszenves vagyok, nyugodtan. Nem tudom mi bajod van megint.
Na persze, bár azért a piros alsógatyáját kívül hordó fickó is rajta van a kedvenceim listáján... :S :)
Miért kellene mindenkinek minden állatot egyformán szeretnie? Nekem nem tetszik, ez van.
Én nem szoktam semmivel sem tuningolni. De biztos finom lehet.
Miért Te igen? Én nem. Bár már ettem kínai étteremben, tehát biztosat nem állíthatok. :)
Már miért lennék én az első? Én kém vagyok, nem kalóz. :)
:P A válaszodért.
Tudod milyen fajtákat csináltam? (:P)
Alulra jött egy réteg babapiskóta, rá puncsika puding egy kis margarinnal elkeverve, rá pedig egy csokis puding réteg jött az is margarinnal elkeverve és a tetejére olvasztott tortabevonó. Szóval fincsi csemege nullkalóriás összhatással. :)
Mert Neked a pókember a kedvenced. :)
Su, és ftcsrac! Gyertek ti is szövegelni! :)
De akkor csak magyarázd meg mi a visszataszító a denevérben. Hogy megérthessem. Keresztanyám például irtózik a tengerimalacoktól, azt sem értem miért :( Valaki a macskákat is utálja.
A kis válogatós..... :) Nem ennél meg egy cicát? ;)