Az autósoknál állítólag nagyon komolyan veszik a kukásmellénykét. Amint kiszállnak, lecsap rájuk a gendarmerie. :S :)
A Tomcat féle póló megteszi a hatását:)
őő.. ausztriában végülis egyszer se vettük fel a sisakot pedig ott köt. és este köt. a kukásmellény ott.. az nem is vittünk:p nem hiszem hogy valaha is felvennék olyan mellényt..
kellemes lehetett:P
Na neeeeeeeee! :S Menjenek a fenébe! Az nem old meg semmit, hogy hülyén néz ki a biciklis. Rossz látási viszonyok között még érhet valamit, de először az autósokat kéne megnevelni, hogy rohadtul életveszélyes 70-nel elhúzni egy bicajos mellett 20-25 centire, mert lehet, hogy elé kerül egy kátyú, és máris nincs oldaltávolság.
:DDDD Sok sikert a kukásmellényhez!:D
Vizsgákon ki votlam tőle. Nagy T betű a hátadon, közbe figyeled, hogy az emebrek megbámulnak az úton. Még szép, hiszen a szemed kiugrik tőle.
De jobb, mint egy combcsonttörés, vagy rosszabb.
szülinapi ajándék: ma nem kapsz pofont!:D
Igen, én is olvastam azt a hsz-t. Biztos hogy játsza a hülyét, vagy ennyire plázacica.
grr.. most olvasom az autómotor 13.számát... cikk címe: ők sem kivételek! utána: "A motorosok mellett a "humánhajtású" kétkerekűek, a biciklisták is kiemelten kiszolgáltatott résztbevői a közlekedésnek. Az általuk okozzott, illetve az általuk elszenvedett balesetek száma szintén növekszik. Némi segítséget jelenthet hogy az új KRESZ-ben most már szinte biztosan szerepelni fog a figyelemfelkeltő[kukás:P] mellények számukra kötelező használata. Hogy a KRESZ végleges véltozata mikor készül el és mikor lép életbe, azt egyelőre nem tudni, több szakember szerint valószínű, hogy a közeljövőben csak egy-két kisebb módosítás lép majd hatályba.":S
Milyen tészta? Zacskós (mármint félkész)?
:) Brigitte13.... :S Ki adna neki ilyet??? Max. aznap nem kap pofont... Az az ajándék neki.
:DD Majd ha megjön, nagy csattogással, azért csukd be. ;)
Osztozhatunk rajta.
Az a gond, hogy hiába jönne ide estére, Éjjel a ház még nem hűlne le. Legalábbias itt. Kertes ház az más tészta..
Tészta... Megéheztem:)
Jöjjön már hozzánk is az enyhülés.
Hát már jöhetne. Nyitott ablakokkal várom! :)
kinn 22 benn 25.. itt nagyon lehűlt pedig 9kor volt vagy 30 fok
Eléggé keleten laktok, 2-3 órán belül hozzátok is eljut az enyhülés. Nem maradtok ki a jóból.
Ez majd elmúlik idővel. ;) Persze addig még lefolyik egy kis víz a Tiszán.
itt nem tom hány fok lehet de szerintem olyan 26.. de minyá megkukkolom.