Jó lehetett. Ha lesz még a tévében, és véletlenül hallok róla, akkor megnézem én is. A könyv nagyon jó volt, a film is az lehet.
Szia! Tök jó, jön az enyhülés. Végre vége az álmatlan éjszakáknak. Ide még csak most fog érni a vihar.
Igen, szerintem is az a szomorú, hogy az ártatlanok halnak meg mindig. Végül is talán nem is a halottakat kellene sajnálni, mert nekik már mindegy. Inkább a hozzátartozókat.
Sziasztok!
Délután, 1 körül itt is volt eső, meg csattogás is, egy kicsit messzebb. (2-3 km-re)
Most egész hűvös van szinte. A gép előtt is 34 helyett 26,5 fok van. Korrekt. :)
itt nemrég fejeződött be,de az ég még mindig felhős..
Csak itt készülődik megint vihar vagy máshol is?
megyek majd este leszek. szevasztok!
Tudod az a gond hogy az ilyen tragédiák mindig azokkal az emberekkel történnek akiknek abszolút semmi közük a dologhoz. Nekem sem lenne semmi bajom ha a politikusokat, meg az elnököt robbantották volna fel a terroristák. Nem is érdekelne. De azok az emberek akik meghaltak nem tehetnek semmiről. Ez a gond.
de szépen fogalaztál.. jó volt olvasni:D
nekem sem volt a bicajtúrán étvágyam... ott meleg volt.. itt most a házban nincs.
azért azt lásd be, hogy te is többet törődsz azzal az emberrel, akit ismersz, mint egy arctalan tömeggel és ettől még nem vagy érzéketlen. persze nagyon szomorú annak a sok embernek a halála, meg minden, de egyrészt nem lehet mindig mindenkit csak gyászolni, másrészt nem sok sajnálatot érdemel olyan nép, aki az egyik háborús bűnöst előbb megválasztja elnöknek, aztán a tragédiát követően tejhatalmat ad neki és ártatlan emberek vérét követeli "bosszúból" és ráadásul még a következő választásokon is hatalomra juttatja, mert még mindig nem elég neki a vérengzésből. ez már inkább a morbid humor netovábbja.
mondjuk úgy, hogy az egyének iránt érzek némi sajnálatot anélkül, hogy ismerném őket, hiszen minden halál elszomorító, de a népcsoport legfeljebb gúnyt és megvetést érdemel a részemről a saját ostobasága, vérszomja és közönye miatt.
én a filmet láttam, de úgyis átjött a lényeg. sőt, a vizuális élmény szinte fokozta a megértést.
Hát...Nem sok mindent kell visszaolvasni.
Guten Morgen!
Okoskodó
A szüleim annyira utáltak, hogy a házi videón egy másik gyerekkel játszattak el engem
Milyen büszkén vallják be a kép alatti hsz-ek tulajdonosai a kiránduláson, és a vonaton történt eseményeket.
Egészségedre!
MSN-re miért nem jössz?