hát.. de gondoltam hogy kilököm elé a bringát de úgydöntöttem hogy jó ez a bringa még ekem.. de legalább megtanulta volna.
:) A tejcsoki jöhet. A másik csak nyálsűrítő hatású.
nah.. akkor.. kértek egy kis sokit? van fehér és tejcsoki.
Azon akiről én beszéltem nem volt mellény :D
Meg az valós eset volt.
Az is pocsék érzés lehet, de legalább látod.... Ha hátulról jön, csak bízhatsz a hülye fejükben, hogy majd kikerülnek... :S
Fényes nappal látnak, mégis majdnem elütnek. Amíg lesz*rják a kerékpárosokat, addig kitalálhatnak bármit az okoskák.
tegnap megyek fel egy felüljáróra és szemből elkezd előzni egy skoda superb(ő ugye lefele jött) egy kamiont.. tőlem szembe (kb 30 centire) mehetett el vagy 90nel(ugye lakott területen..)
Én is kb. így szoktam. Ha csak lehet, inkább majdnem a másik sávban. Sávon belül inkább lelassítok, és utána 2-esből előzök. Minél nagyobb oldaltávolságot tartok, inkább a szemből jövőt küldöm le a padkára, minthogy közel legyek a biciklishez. Tudom, milyen érzés, ha közel jönnek. Úgy megyek, ahogy örülnék, ha engem is kikerülnének, amikor bringával vagyok.
hát.. az autósoknál kell mikor kiszállnak azt meg is értem.. d ehogy a biciklisnél??? arra való a lámpa, nem?
Persze, mert az nem Magyarország.
A KRESZ-be benne is van, hogy nagyobb távolsággal kell előzni a kerékpárost, mint pl egy autót vagy bármi mást, mert a kerékpáros haladása bizonytalan. Elég zavaró, amikor egy kamion nem kis oldalszelet és port hagyva haald el valaki mellett.
őő.. :) igen, az se rossz:-)
Nem rég volt egy ember aki este egy út mellett kereket cserélt és sötét ruhában volt. Mikor végzett, hátrébb lépett egyből el is ütötte egy kamion.
ausztriában úgy kerülnek ki az autósok, sőt még a kamionosok is hogy teljesen átmennek a szembejövő sávba... ha ez nem lehetséges akkor lelassítanak és (ott ugye szélesebb egy sáv)teljesen kihúzódnak.. szal 50nek kb 2 méterre mindig kikerülnek.. olyan rendesek.. még a teherautók is.