Az olyan családoknak, ahol a nőnek ilyet vesznek.
nem tudlak titeket meggyőzni.. de akkor higgyetek akkor azt amit akartok..;)
mondtam mát, a jó értékítélet a titka a dolognak:)
akkor viszont az erősen az ölébe kívánkozott:)
minállunk tavaly ősszel elromlott a kazán. 15 fok volt a házban. amint meglett az új kazán befűtöttünk 22re. egyből mindenki megfázott.. nagy vollt biztos a hőingás mikor kimentünk..:P
persze, mert azon ugyanattól nagyobbak vannak;)
De nem az autó közepén... Félig előtted van az is.
ikább veszek újan drágábban egy autót mint használtat.. sose vennék használt autót.. max. 1. kocsinak..de az még odébb van..ez csak a véleményem.:P
Kavicsokat kaphatott. Ha csak a festék verődött le egy kicsit, akkor sokat autópályáznak vele, vagy rossz úton járkál.
Itt Európában van egy elterjedt buta szokás, hogy amikor hideg van, akkor befűtünk. :-) Egyébként főzés közben jön meg a meleg....
Kicsit mintha egysíkú lenne a táplálkozásod... :-)
én meg inkább veszek egy használt autót, ami nagy, kényelmes, biztonságos, mint hogy legyen egy új "autóm" amit nem élvezet vezetni és ráadásul az első kissebb koccanás után csak tolókocsira, vagy koporsóra lehet cserélni. persze bevásárló autónak ezek is jók, de kinek van annyi pénze, hogy csak erre a célra külön autót tartson fenn?
Groove Coverage- moonlight shadow
A tökéletességed mellett a szerénységedet is, ugye? ;)
de ha főzöl akkor az melegít nem? tényleg. kemény a tél?
:) Csak belehajtogatta magát. :) Még előtte volt egy motor és egy váltó is. :)
a múlkor láttam egy ford focus kombit.. az egész motorháztetője tele volt kis (alig észrevehető) horpadásokkal.. azóta figyelem, suzukin még sose láttem olyat:S
Szombat óta igen. Hideg van a konyhában főzőcskézni. De ma abbahagyom. Kicsit már uncsi. Áttérek a mákos gubára, azt sem nagyon kell főzni...
mások sokkal többmindent utálnak bennem:)