változnak. de nem mindenki van szerencsére olyan helyzetben mint amilyenbe te voltál... akkor még kibírtad egy kapucinerszelettel egy hónapig? most mennyi fogyna el olyanból?:P
Ha a csillagról van szó, akkor nem. De ne kötekedj, mert olyan leszel, mint én. ;) :S
Sokan ledobják pár év után a kocsijukat. Csak a nagy értékvesztésig tartják maguknál. :))))
Vicces is lenne, ha 15 évesen vennél egy autót... :)
"amúgy nem tervezek autóvásárlást az elkövetkező 6-7 évben. " 15 vagy Marci? Nekem 15 éves koromban egy gatyám volt, és csak havonta egyszer kaptam egy kapucinerszeletet - mikor is anyám megkapta a fizuját.
Hát, változik a világ....
:) Úgy látom, nem lenne esély sem rá. ;) Próbáljon csak a kereskedő! :D Ha egyszer beültetted nagy autóba, akkor utána nem szívesen ülne át egy kis bevásárló kocsiba. :)
intézkedek az ügy érdekében.. 2 hónapon belül meglesz ha minden jól megy..;)
És mikor lesz olyanod? Mármint nem 1/9-es vagy 1/25-ös méretarányú..... ;)
:-oo Központi fűtés van nálatok? Hogy hogy nem fűtenek olyan hidegben? 8 fok??? Jó ég, az már veszélyes. :-S
jah és ki akarja eladni? egy autót 10 éves kora előtt hülyeség eladni. amúgy nem tervezek autóvásárlást az elkövetkező 6-7 évben. előbb vmi motort.. vagy építek egy házat... vagy irány ameriha. ott jó kis bringapályák vannak..:D
ó te szegény. egészen nyolc fokra? nahát;)
Nyáron van az is. Az idén januárban feketére égtek a növényeim a kertben, úgy tűzött a Nap.
próbálnál az én drágámra rátukmálni egy ilyent;)
Az is lehet, hogy előtte kaptátok be a bacikat. Amikor 15 fok volt.
látod nem vagyunk egyformák. én pl a 14 éves opel omegámat nem cserélném el egy új suzukira. főleg, hogy ha ez helyett egy suzukit vettünk volna(vagy egy saxo-t amilyet az autószerelőm favorizált), akkor az már régen a roncstelepen lenne én meg még mindig fizethetném.
a ferrari enzonak negatív az értékvesztése;)
jujj.. sose így képzelem el ausztráliát.. korallzátonyok, őslakosok, forróság;)
Ha nincs annyi pénzed, és mégis egy jobb autót szeretnél, akkor pedig célszerű használtat venni. Az újnak eszméletlenül nagy az értékvesztése.
Sajnos ezt a szokást az ausztrálok nem ismerik. A hálószobámban hősugárzót használok. Ezért nem megyek a konyhába. De reggelente itt is lemegy nyolc fokra. Néha látszik a lehelletem, mikor felébredek.