42 fok? Juj! :-S Nekem a 32 is sok. Párás meleg szokott lenni?
ok..:D d eaz kicsi egy trabihoz képest;)
42? az elég meleg, mit mondjak.. gradUék meg itt sápítoznak a 32vel..:S:D de akkor nem lehet ott csokizni..:P
pf 126. Bagóért megvan, és 4 ütemű. ;)
csillag de azt úgy szokás mondani hogy égtest..:P
az megy.. csak az a baj hogy sokszor nem tudom visszafogni magam és belekötök olyanba is amibe nem kéne:S
Hát csak azért mert nyáron 42 fok van az emeleten, télen meg 8. Ha volna szigetelés talán nem távozna a meleg/hideg olyan gyorsan, ami a légkondiból jön(ne, ha volna).
Jééé, légkondival lehet fűteni? Aha. :-)
Milyen hideg van télen? Elég durvának tűnik, hogy ezek szerint nem csak most, hanem egész télen hideg van nálad... Kész túlélőtábor. Biztos erősödik az immunrendszered. :-)
Azért ahol nem 15 fok a tél is, ott elég furcsa, hogy vékony falat csinálnak... :-S
:) Miért, csillag, nem?
De a kötekedés már megy neked is. Még kicsit hozzátanulsz, és garantáltan kikészítesz bárkit. ;)
Lehet, nem tudom. De úgy emlékszem, ha az égitestről van szó akkor nagy. De lehet, hogy tévedek. Te jársz suliba....
végülis nyáron(vagyis neked télen) minek szigetelés?
Há mán unijóban vagyunk. Nem jó az ide. :)
miért nem úgy írtad? "Ha az égitestről van szó, akkor nem".. én úgy írtam volna;)))
már olyan vagyok..:P
A meccsig csatlakozom én is:)
Lemaradtam egy kcisit, illetve nagyon...
De egy szót megláttam. 8 fok.
Ha meghallom, hogy Ausztrália, már kiver a víz, olyan meleg jut eszembe.
Sehol nincs központi fűtés. A légkondit használják fűteni, de nekem még nincs, elég drága. És különben is túl nagy a lakás kifűteni, mert papírfalak vannak. Nincs semmi szigetelés. És két szintes a lakás. A konyha lent van a hálószoba az emeleten. Így csak a hálót fűtöm be este egy kicsit, amíg elalszom.
egy szar kétüteműre lenne pénzem.