Régen a boríték is olyan volt, mint a bélyeg. Nyalni kellett, hogy ragadjon.
Jó az e-mail, de valami hiányzik belőle. A kézírás, a papír tapintása, a szép bélyegek, vagyis az élet.
A bélyegről jut eszembe. Honnan tudod, hogy szőkétől jött a fax? Bélyeg van rajta.
Leszólt az iq-király.... (!Kis tigris!) Gépelni tud már valamennyire, de olvasni még nem tanult meg. Végig Rettenettel azon vitáztam, hogy márpedig ez a kisgyerek lány.
"kis lány" -- Ez a legjobb. Jellemzi is, mennyi esze van.
Mire van szükséged? Az agyadra vagy a lassító tényezőre? Szerintem mindig cikázik. Még akkor is, ha alszol. Fogadni mernék, ha éjjel kérdeznék valamit tőled, álmodban válaszolnál.
A hagyományos levélnél tudtommal a bélyeget nyalogatták, azért hülye, aki a borítékot nyalogatja....
Öntapadós boríték helyett inkább az email használatos egyre több helyen. Egy kicsit gyorsabb is. Egy linket is jóval egyszerűbb emailben elküldeni, mint hagyományos borítékban. :-)
Ma már öntapadós borítékok vannak. Nem kell nyalogatni.
Nekem az agyam egy lassító tényező néha. De szükségem van rá. :-)) Néha cikázik, máskor meg pihen....
Én is tudok gyorsan gépelni, bár még az ékezetekkel egy kicsit szenvedek. Túl sokat voltam angol gépen. De az agyam nem jár olyan gyorsan. Meg inkább ide koncentrálok. :-))
:-))) Puncsika, ikrek vagyunk. :-)))) Mi is. :-)
Szerintem hülye, aki a borítékot nyalogatja. Nem?
Elég gusztustalan ötlet amúgy.
Igen, azt hiszem. Ő még pont bika, én meg már ikrek. De nagyon közel van az ikrekhez, azért olyan kis lököttke, mint az ikrek.
Persze és előbb bejárják a szavannákat kengurukakát gyűjteni nem?
Jó, hát egy kicsit válogattam, nehogy egy értelmes képet linkeljek be róla.... Igaz, olyan nincs is. :-) Gyorsan gépelek, és van időm keresgélni.
Idézgető
Egy ausztráliai cég bejelentette, hogy azt tervezik, kenguru ürülékből fognak papírtermékeket gyártani. Ezután érdemes elgondolkodni, mielőtt megnyaljuk a borítékot!
- Jay Leno
Vagy valamelyik politikusnak... :-)
Marci meg 2 nappal előtted született, ha jól emlékszem.
Na jó, de a sebességgel sem stimmel valami. Én örülök, ha bírok válaszolgatni.
Nem mondod meg? Majd kitalálom.
:-DDDD
Ez a szülinapomon lett csomagolva. :-) Biztos nekem szánták.
Akkor elmondom, mielőtt valami bajod lesz. :-)
és ráklikkelsz arra, hogy "képek". Oda pedig beírod, hogy miről szeretnél egy képet. Van olyan is, hogy , de azt nem mondom el, hogy az mire szolgál. :-)))