Egy közepesen hülye társaságot sikerül létrehozni.
A statisztikával egyébként vigyázni kell. Ha egy embernek egyik nap hasmenése van, másik nap székrekedése, attól még nem igaz, hogy átlagban tökéletesen működik az emésztése.
Tehát, hogyha a buták okosait, és az okosok butáit egy halmazba rakjuk, akkor.............nem tudom mi lesz.
Talán még a segítségét is felajánlja. ;-)
:-) Jó lehetett! Van olyan, hogy a tanár téved. Néha túl gyakran is. Ha nem tud meggyőzni, akkor elég silány a tudása, vagy a meggyőzendő makacs kissé. :-)
Remélem ezt Su nem fogja elolvasni. :-))))
Okoskodó
Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is.
:) Ez elég érdekesen hangzik. :))
Nem a keménységgel van a gond, hanem a pózzal. :-)
Nem lenne ilyen nagy a lemaradásod, ha te is be tudtál volna kapcsolódni a beszélgetésekbe, és nem csak naponta alig pár hsz-t tudtál volna írni. ;-) Azóta szépen nő a hsz-számod. :-)
Én csak arra emlékszem kémia órából, hogy egyszer feleltem, és elkezdtem vitatkozni a tanárral, hogy nincs igaza. Az egész osztály feküdt a röhögéstől. De, hogy mi volt az azt már nem tudom.
És keményen tud fejelni. Meg képes az agya begőzölni.
"Hááát...ööööö...."
:-DD Igen, de ez még nem volt sok. :-)
Én nem vagyok olyan szófosós....nézd meg a hsz eim számát.
Nincs valami szivacsod, vagy bármi, ami kényelmesebbé tenni az ülést?
Reméltem, hogy felvilágosítasz. ;-))))) Csak valami olyasmi rémlik, hogy a benzinmotoroknál 14,7:1 a levegő-benzin sztöchiometrikus aránya... vagy mi. :-) Emellett optimális az égés. Nem értek a kémiához.... Pedig fiatal koromban volt, hogy csak 2-en voltunk 5-ösök belőle az egész osztályból. :-)
Hááát...ööööö....a jóból is megárt a sok, nem?
Tulajdonképpen én is bagoly vagyok. Csak nagyon kényelmetlen itt a földön ülni. Helyezkedem össze-vissza.
Csak egy kicsit olvastam belőle. És már milyen régen...
Valami anyagsűrűség meg mittomén minek az összefüggése. Kicsit jobban el kell merülnöm a témánan.... Te vágod?
Egyébként nem is értem, hogy fordulhat elő egy nővel, hogy kifogy a témából. Beszéljünk erről egy kicsit! :-D Nektek aztán nagyon fejlett a beszédközpontotok.