Ide se engedett. Frissittettem az adataimet, az szokott segíteni, aztán lecsuktam a netet. Többször is. Utálom az ilyet.
Úgy én sem gyűjtöm, mint más a bélyeget, és általában el is szórom őket, mert kis cetlikre írom. Ha valami nagyon jó, akkor arra úgy is emlékszek.
Nem enged a képekhez írni? Mert ide enged, úgy tűnik.
Volt egy pár perces kimaradás..... De visszajött a Vicclap.
Ó, ha ennyitől jó lenne az ember!? :-))
Az előbbi idézetet én is eltettem. De nem gyűjöttem idézeteket.
Ha valami tetszik, igen. De ez egy Ancsel Éva könyvből volt.
Egy szellemes idézet:
Ahogy öregszik az ember, három dolog történik. Az első, hogy romlik a memóriája, a másik kettőre nem emlékszem...
- Sir Norman Wisdom
:DD
Akkor te jó vagy. Nekem több idő kell. :-)
Íme:
"Arra kérem a jövőt, hogy könyörüljön legalább az ajtóknak és az ablakoknak: hagyja meg őket kézzel nyithatóknak. Mert milyen világ is az, ahol nem lehet az ablakot mohón kitárni s úgy nyitni az ajtót, hogy annak lendülése, és nyikorgása helyettünk kimondja: "alig győztelek várni."
Dehogy vagy az.
Ezt még nem láttad szerintem. A többiek már igen. :-)
Ezt nem ismertem, de jó.
Mondtam, hogy kivülálló vagyok. :-)
Na erre eszembe jutott egy idézet, de ki kell keresnem, mert nem tudom fejből.
:-o Akkor termelődnek is, mert különben elfogynának. Mennyi nyelv lehet?
Erről jut eszembe, hogy a Faludy lassan tanulhatna latinul. Tudjátok, a holtak nyelve. ;)
Tudtad ezt?
Átlagosan kéthetente kihal egy nyelv.
Tőled hallom (olvasom) ezt először.
A kézírás néha nem elég szép, alig olvasható, a belejavítás csúnya. De van még létjogosultsága a levélnek is.
:-)) Honnét tudod, hogy leprástól kaptál levelet? Rajta van a nyelve. :-S :-) Morbid és szakállas ez a vicc.
:-)) Az agyamra van szükségem. Álmomban, vagy abból felkeltve nem sok mindenre tudnék felelni. Fél óra, mire boot-ol az agyam....