:)) Az legalább elhallgattatta egy rövid időre. Mire kiment a tüdejéből, addigra a dühe is elmúlt biztos. :D
a vattacukor volt nálunk is a vigasztaló. fél perc alatt befalták. isten bizony az volt a legjobb az egészben és csak 250 pénzbe került
Folyton a kompjúterre (ők hívták így) és az EU-s előírásokra hivatkoztak... Mindegy, annyit már csak kibírok. :)
Csak az bánt, hogy amíg szabin leszek, addig nem tudok vezetni, holnap a hosszú úton (át a Hortobágyon) pedig jó lett volna. :(
vagy inkább azért mert inpotens amatőr idióták gyülevész hordája akik egész nap csak a seggüket vakarják.
:) Biztos tréfás kedvükben voltak, és látták ők is a darazsakat, azért gondolták, hogy vattacukrot kapsz vigasztalásul.... :)
Megvallom, hogy akkor nem sajnáltam. Minek kiabál, akinek rágó van a szájában... ;)
Jó sokat kell várnod rá. :S Nem is értem, miért kell olyan sok idő nekik. :S
Kipróbáltad, hogy igaz-e az állítása? Jaj de goni! :DD
:DD Juj! Nem rossz! :) Ezek szerint nem vagy senki. ;)
Mellettem csak télen féltek néha. :) A kézifékes utcába befordulás nem aratott mindig osztatlan sikert a családtagok körében. Pedig óvatosan mentem. :)
Ó szerintük vicces volt... :) Kaptam egy nagy vattacukrot vígasztalásul, amire aztán jöttek a darazsak, úgyhogy ki kellett dobni. De sebaj, úgyis hízlal. :)
:DD Megérdemelte. :) A sokadik rágó után csak kérte már a vizsgáztatót, hogy engedjen át Téged. ;)
Hát már nem így van... :( Amikor bementem megkérdezni, akkor szépen elmesélték, hogy még arra is 3 munkanap kell (külön felhívták a figyelmemet arra, hogy 3 egész nap) kell ahhoz, hogy a sikeres vizsgát felvezessék egy számítógépes nyilvántartásba... :S Aztán ha kiadták róla az igazolást, azzal lehet időpontot kérni az ocsmányirodában (nálunk min. két hét), aztán ha kész a jogsi, egy héten belül kipostázzák... :S Ez biztos a gyorsított eljárás. A legjobb az volt, hogy arra hivatkoztak, hogy azért megy most lassabban az ügyintézés, mint régen, mert ezt a fránya kompjútert kell használniuk... :S Hajrá technika!
Még mindig jobb, mintha megfelelő tudás nélkül, vadul hajtottál volna.
Jó volt a hozzáállásod! Átsegített a vizsgán.
nálam az aszony sikoltozott egyszer.....miután indulás előtt közölte, hogy ő nem szokott félni senki mellett:)
:DD Önkritika?? Tőled?? :D Á, biztos félreértettem valamit. ;)
Nincs agyuk a halaknak??
honnan tudjam, régen volt. meg talán összesen ha 2x ültem ilyenben. tudod akkoriban itt még nem termett a környéken minden bokorban ez a technika