:)) Látta, hogy ügyes. Talán lenne félnivalója, mert nem volt elég kedves Cicmáherhez. :)
ja, meg víz alatt sem tudok levegőt venni. meg még egy csomó dolgot nem tudok, a többit meg szép lassan elfelejtem:)
:) Én szeretek dodgemezni, tavaly ültem benne utoljára. Csak akkor Apu és a bátyám is beültek egybe-egybe álnokul és csak arról szólt az egész, hogy tövig tapostam a gázpedált és menekültem előlük... utolértek. :D
Azért gondoskodtak róla, hogy ne járjál túl jól. :S
elbaszott egy konstrukció. kárótlásul megigértem nekik, hogy vezethetik apa autóját:)
Az biztos! :D De lehet, hogy még onnan is átkiabálna és kritizálná, hogy miért fogom keresztbe a kormányt kanyarodáskor, meg, hogy miért megyek így, vagy úgy... :S :D
"miután úszni sem tudok"
Szerénységed írását olvasva itt megakadt a szemem egy időre. Hogy hogy "sem"? Hát nem az úszás az egyetlen dolog a Földön, ami nem megy neked? :)))
csak vicc volt, nehogy lerohand őket, ha 2 napot késik a postás;)
miután már korábban is látta vezetni?....hmm, lehet, hogy nem:D
:)) Ezt már nem. Szerencse, hogy nem lett komolyabb baj.
Nekem olyan emlékképem van róla, hogy szépen alászedve a kormány egy pillanat alatt tolatni kezdett. Kicsit szokni kell az irányítást. :)
akkor biztos nem:) én valami ismeretterjesztő izében olvastam
Na azt próbálják meg! Akkor kieresztem a karmaimat! :)
7 éves koromban ültem utoljára ilyen lélekvesztőben, már azt se tudom hogy működik. gondoltam biztonságosabb, ha nem én megyek. tévedtem.......vagy lehet hogy mégsem, de ezt már nem tudjuk meg:)
Amióta levizsgáztam valamiért Sumáhernek szólít... :S De legalább már ki is fizettem az összes óráját, meg lerendeztük a papírmunkákat is, többé nem kell találkoznom vele.
Végül is egész olcsón megúsztam az egészet, még a pótvizsgákkal együtt is olcsóbban jöttem ki, mint más iskolánál.
Hogy járna az oktatód, ha meglátnád egy másik dodgemben? Pórul? ;)
igen, felhőtlen boldogság:)
hozzáteszem, hogy miután úszni sem tudok, nem nagyon rajongok a vizes dolgokért és be se akartam menni. persze mivel kedvenc lányaim csak apucival voltak hajlandóak bemenni, ki volt a legtöbbet a vízben?
Nem hiszem, hogy oda merne menni... :)
Lesli L. Lawrence egyik könyvében olvastam most.
És hogy hogy nem a papa ment velük?