Böbebaba...ki lehet ez?? Ez se semmi. Remélem nem Kittyke új néven?
Mert ha nem, akkor lehet jót tett a töbszöri letiltás. :)
Nézz utána. Elvégre te vagy itt az egyik fő kém nem?;)
Vagy éppen kipróbált egy ugrást, oszt nagyot koppanva elhallgatott. :) :DDDD Imádom az ilyen...á ez semmi, ki nem tudja....alakokat.
A milyen történetnek?? :) Az miről szól?
:D Igen. :) Tolvajok és rablók... :)
Én inkább a Foucan és Belle történetnek hiszek. :)
Túl sok Aladint nézett a gyerek, csupán ennyi a helyzet.
:DD Miért, nem is mondott olyan nagy hülyeséget, nem? Hihetően hangzik...
Ezek szerint visszament, mert nem mutat semmi bizonyítékot, hogy ezt a csipkés vagy a lila pizsamájában álmodta-e.
Áááá.... Rámjött a röhögés...
"SOADforever menj vissza az ólba." :DDDDDDDD
Igen. Itt nem tud gerincet törni:)
Cicamata és Rettenet kis eszmefuttatása... :D
Úgy tűnik, most nincs ideje, nyugodt vagy csak nem ismeri a parkourt. :) Ahhoz kétség nem fér, hogy lenne-e kedve leállni egy kicsit vitázni... ;)
Köszi, hogy megkerested!!
Tényleg elég nagy feneke van, de megtalálták azt a szöget, ahonnét a legnagyobbnak és legaránytalanabbnak néz ki. Másik képen tuti jobban mutatna. :)
Akkor lesz unalmas és szánalams, ha majd jön a cobry gyerek.
:)
Kösz, hogy figyelmeztettél, nem is látam az új linket. 10 másodperc után kikapcsolta ma videót, elég gyér. Na lássuk azt a vitát:)
Igen, sajnos lemaradtam lóra. :) Keresd meg légyszi! :)
Nem nézek tévét, amióta a vb-nek vége.
A parkouros linknél van egy kis vita... :) Butthead... már a neve sokat sejtető... ;)
:DD Dehogy:D Ami eltte volt. Lemaradtál lóra?
valami biciklis csaj volt. a szöveg alatta meg valami új krékpáros reklámról szólt.
Az új Fiat reklámot látatd már? Amiben a Muffon bénázik meg a társai. Na az hosszabb, mint akármelyik film ami közben beadják.
A random képet látod?:)
Nem vagyok gay, inkább guy vagyok, de anna ka csajnak 3-szor akkora a hogy is fogalmazzak...légpárnás hajója, mint a teste.