Hülye vagyok. :S Mindegy. Leszedtem, ami fent volt, de szerencsére a beállítások nem szálltak el. :)
Hú, ez magyarul is van??? :) Nekem a legtöbb program angol, az xp meg pláne. TC-ben szeretem, ha magyar és az Officeban.
Meg fogom nézni ezt is magyarul.
Érdekes az is hogy június elején azt mondták hogy várhatóan az egész nyár hűvös és esős lesz csak jűlisus vége és augusztus eleje lesz meleg... mekkorát tévedtek.
no ezaz. de akkor meg mit sem ér az egész
:)) Alaptalan a gyanúm, miszerint ki sem próbáltad? ;)
Megváltoztattad nyomorúságos életem célját és sanyarú sorsomat meséssé varázsoltad eme remekkel:)
Nem venném a lelkemre, ha bárki kimaradna a jóból. ;)
:) Ez azon nagyon kevés kép egyike, amelyiket én küldtem be. :) Persze egy másik humoroldalról, mint mindenki más. Ha nem a gcs-ről, vagy a kreténről küldesz, akkor nem ismerik fel. :)
Még jó, hogy nekem ez nincs meg. :)
Inkább a biztosra mennék egy ilyennel;)
Hogy meglegyen a sikerélmény: "jaj, de jó, megtaláltam a városunkat!" Adata nincs róla, de ez nem is zavarja. Szépen súlyozza a környéken mért adatokat, és az majd jó lesz oda. Vagy nem. ;)
lehet, hogy néhány km-el odébb már szép napsütéses idő volt, de akkor miért lehet kiválasztani a várost, ha nincs róla adata?
:)) Nekem is csak megszokásból van itt... Felhőszakadásban mutatta, hogy márpedig szép, napsütéses idő van. Pont, mint neked. :)
lényegében ezt mondtam, csak sokkal egyszerűbben.
de legalább az aktuális időjárást eltalálhatná, ha a holnapit nem is:)
őszintén megmondva annyira nem érdekel:)
Találgat. Néha bejön. :) Talán pontosabb képet ad, ha az várható esőmennyiséget és a zivatar valószínűséget is kiíratod vele. (jól személyre szabható, hogy tooltipben mit írjon ki)
:)) Az egyiknek elő kell adnia valahogy a hírt, lehetőleg úgy, hogy jónak tűnjön, a másiknak pedig el kell adnia a hírt, ezért szenzációnak kell lennie, még ha oly távol áll is a valóságtól.
nálam is ez van, de nem sokat ér. néhány hete napsütéses időt mondott és zuhogott az eső
a hivatalos szóvivő hivatalból hazudik, a meg nem nevezett forrás passzióból