Na tessék! Múltkor volt szó erről. ;) Az okoskodó szövegek között találtam.
"Az IQ-tesztek egy dolgot mérnek, nevezetesen az IQ-tesztek kitöltésére való képességet."
Van benne valami... A tinilányok is inkább a popsi reklámból ismerik, mint a gyepről. ;)
Igen. :) Már nem olyan fiatal. 8 éve is benne volt a vb-t nyerő válogatottban...
Én nem kedvelem a Margitot. Összevásárolt sztárcsapat az egész, kb minden második játékosnak van 5 reklámja meg 3 cucchoz adta a nevét és már inkább színész, mint focista.
Pl Thuram "csak" 6 milka. a Muffon meg Vieira 16.
Vieira ennyire elöregedett, hogy csak ennyit ér?
A többi is kb. ilyen áron megy, nem? A gazdag klubok szépen megveszik az ilyeneket, és lesz egy jó egyéniségeket felvonultató csapatuk. De hogy az összjáték mennyire lesz jó, az más kérdés. A nevek alapján a Real Madridnak péppé kéne vernie minden csapatot. Úgy 9:1-re kb. :)
Vazze, akkor ez nem is olyan hülye, ha tud önkritikát gyakorolni. .DDDDD :)
Nem.
Max. letilthatom az illetőt innen....is.
Virág! :) Először nézd meg, milyen nickje van! ;) Azt jelenti, hogy seggfej.
Amúgy te itt a fórumban is tudsz moderálni?
Úr Isten...mekkora sötétség borult pillanatok alatt a vicclapra. :) Lehet a meleg az oka, de már azt sem tudják miről is van szó. :)
:) Könnyen érthető az álláspontod. :)
:D Á, ő tuti kemény gyerek, és még a jóéjt puszinál is taszít egyet az anyján, nehogy a vagány haverjai megtudják. Anyuci addig jó neki, amíg elviszi a seggét a suliig, ott pedig leléphet, mielőtt meglátják. :)
NeoCorteX...ni csak...valaki ki akar túrni a helyemből. :( Újabb moderátor?? :DDDDDDDDDDD
Tudod, én azért örülök, hogy a fiam inkább itt tesped a gépe előtt, minthogy a balasetibe rohangáljak vele. :)
Egyébként meg fogadni mernék, hogy ezt a butthead gyereket az anyukája kiséri még iskolába is..kézen fogva. :DDDD
Utánanéztem. Igen, egy kicsit másképp tudja a kitalálója... ;)
Böbebaba szerintem nem kitty, ő megpróbál vicces lenni, és nem tűnik eddig provokatőrnek.
Lehet, hogy a butthead gyerek is kiugrott a panelházuk harmadik emeletéről, és ezért tűnt el. Még kiskanállal rakják össze a mentők és a tűzoltók közösen.
Épp most nézem a Képes Sportban, hogy a Kaká 40milka euróba kerül... Azért szép pénzeket adnak-kérnek ezekért a játékosokért. De ha igen jó, és sok győzelmet köszönhetnek neki a jövőben, akkor hamar megtérül ez a "kis" kiadás.
...Azért közben megcsinálhatta volna azt a fényképet:)..
Na ja, ha nem a gépével együtt ugrott volna... esze meg van hozzá. :DDDDDD
:D
Tényleg nem nagy számnak nézett ki, de kezdők és látszik rajtuk, hogy még sokat fejlődhetnek. Amúgy nem próbálnám ki, mert csak ránézésre olyan könnyű....
Hogy leesette-e valahonnan?? Erre azért még én sem vagyok képes, pedig törexem. :)
Azért közben megcsinálhatta volna azt a fényképet:)
Nagyon jól fogalmaztál...az ilyen...á ez semmi, ki nem tudja....alakok. :D