gradU a Popeye, mert szombaton mindig spenótot eszik:) De lehet Garfield is a sok lasagne miatt:)
Sziasztok!
:DD Jelentem, élek! :PP Nem fulladtam bele semmibe, csak segítek itthon, meg olyan meleg van a gép előtt, hogy nem lehet megmaradni. :S (30 fok most, de lesz még 32-33 is) Nektek azért jó beszélgetést! :)
Ezt mire írtad??? Lemaradtam valamiről??
Help My!!!
Be kellene másolni, de fogalmam nincs hogy lépjek tovább. Tőlem JAVA telepítést kér, de csak azért, hogy megnézzem mi ez, erre nem vagyok hajlandó.
Állítólag, valami sherwoodnál jobb játék...írja a beküldője.
Úgytűnik Popeye belefulladt a spenótba:D
látom te is hamarosan eléred az 1000 hozzászólást..:-) ez szerintem kezd az othon i netnek az eredménye lenni.. dödi nem jelentkezik?:-(
:-) Képzeljétek! a tábor előtt kb 2 héttel megemlítettem apának, hogy a monitornak elég sokszor elmegy a képe, és csak egy csaíkot mutat.. tegnap hazajövök, msnezek és az új monitorral a kezében(még le volt ragasztva a doboz) jön fel:DD Samsung Syncmaster 973DF
Szép, jó napot a tisztelt társaságnak. :)
Mai napra kirót feladatom teljesítve, a többi, vagyis az elbírálás a látogatók dolga. :)
Nekem ez jött ki:
Nagy elvárásaid vannak magaddal szemben, és bár ezeknek általában meg is tudsz felelni, többször úgy érzed, nem úgy sikerülnek a dolgok, ahogy szeretted volna.
Nem vagy teljesen biztos önmagadban, bár te is tudod, hogy fontos értékeknek és tulajdonságoknak vagy birtokában. Amikor nem feledkezel meg egyéniséged pozitívumairól, olyankor tudod, hogy ok nélkül vagy olykor elégedetlen önmagaddal.
Sok erõt érzel magadban az akadályok legyõzéséhez. Számodra a nehézségek gyakran inkább érdekes kihívást jelentenek, mint leküzdhetetlen akadályt. Bizonytalan élethelyzetekben sem veszíted el kezdeményezõ-készségedet. Rugalmasan tudod terveidet lehetõségeidhez és a körülményekhez igazítani, anélkül, hogy fel kellene adnod õket. Legtöbbször képes vagy arra, hogy kedvezõ irányba alakítsd a kellemetlen helyzeteket is.
Idézgető
Szeretem Hálaadáskor a pulykát. Ez az egyetlen időszak Los Angelesben, amikor valódi melleket lehet látni.
- Arnold Schwarzenegger
:DD Azt hinnénk svarci a guminőkre bukik:)
Marcika!! Inkább magánba. Járnak iide kukkolók is.