mi ez a ne tilts ki? mivan? elvesztem???
De ha gondolod, hogy ciki rád nézve azelső mondat, szívesen kiszedem, csak szólj.:)
Jólvan csak újabban vak vagyok :D Tényleg nem törölted ki.
Mi van?? Mit töröltem ki??? Nehogy má!!! Ilyen eszembe sem jutott.
Lökött! :DDDD Csak meglepődtem rajtad. .DDD :)
Elnézést kérek. :( Hüpp-hüpp, azért ne tilts ki :( Megbántam esküszöm :( Jól tetted hogy kitörölted.
*Két leszbi ribanc. Marhára humoros mondhatom. Gyenge nagyon.*
http://www.vicclap.hu/pic/8357/
Psycho, mi történt?? Kiverte e kultúra a biztosítékot nálad?? Nem ismerek rád. :(
a képeimet nem veszi senki se észre?:(
igen, mert a múltkor már beírta valaki:P
Nagyra értékeled magad, úgy érzed, ennél tökéletesebb talán már nem is lehetnél. Önbizalmad erős, bízol képességeidben és személyiséged erejében. Talán már-már tévedhetetlennek is tartod magad, s ha mégis hibázol, azért inkább másokat hibáztatsz.
nekem ezt adta ki:)
Tudtad ezt?
A baglyok az egyedüli madarak, amelyek látják a kék színt
Szóval a verebek ezért Juventus szurkolók, az összes bagoly meg az MTK-ra fogad. ;)
Kérlek töltsétek ki. Én ugyanazt a kiértékelést kaptam az általam bejelölt válaszokkal, mint akkor, amikor mindenben a legrosszabbat jelöltem meg.
Sajnos ez az igazság, azért nem szeretek általánosítani, vagy kiemelni egy népcsoportot, mindamellett, hogy természetesen meg van a saját véleményem is mindegyikről.
Hát igen, söpredék minden embertípus egyedei közt akad.
Psycho, 1 pont a pesszimizmusnak. ;)
Bocsi, én csak azt reagáltam le, hogy sajnos, nem csak az etnikum szül ma már túl korán. Itt a házunkban is van olyan kislány akinek van gyereke azt sem tudja kitől. Most 18 éves és 4 éves a fia. De több .....-fogott már életében, mint kanalat. :(
Vagy nem jól címezted, vagy már teljesen be fog krepálni az IncrediMailom. .(
Írtam neked egy másik címemről, válaszolj oda, azt tutira megkapom.
Én nem mondtam hogy azért szült mert züllött, én is tudom hogy előbb érnek. Meg ebből kifolyólag előbb is halnak. De azért mert valaki testileg-lelkileg megérik az anyaságra az még nem jelenti azt hogy elég neki a 8 általános aztán majd az állam eltartja. Szóval ez nem mentség.
Még ma korán reggel válaszoltam. Ezek szerint nem kaptad meg:( A Chello-sra küldtem.