Ne avatkoz bele a láncba.
Na ezt jól megmontdtam:)
Nem én vadásztam a madárra hanem a szomszéd macskája. De a madárnak az ijedtségen kívül nem esett más baja:)
És nem jössz bekenni? ;D A múltkor azt mondtad;)
:DDD
Psycho egy kicsit leégett a napon, és elég lenge öltözékben van;D
Köszi:) Én igazán jól keresem azokat a nyomokat, bár olyan mintha valami Jacksont akará utánozni:)
És azt is, ahogy te meg követed a nyomát. :DDDDD

Persze, harcifestékkel az arcán, meg dárdával a dzsungelben:)
Tudtad ezt?
1 gramm földben akár 3-400 millió élőlény is lehet
Ezért van olyan természetes íze a földből kihúzott, félig megtisztított zöldségeknek;)
ftcsrac, rájöttem hogy mi az a madár amit fogtam! Egy légykapó.
Okoskodó
Könnyebb a gumióvszert cserélni, mint a pelenkát.
Ezt egy páran megjegyezhetnék:) (Kínában biztos ez minden reklám szlogene:D)
És ha mégsem ő az akkor kiröhög :P
Nem, de a dödi magasabb nálam, és tudom az egyik ismertető jegyét. :-PPP És ha bejön valaki hasonló, csak odaszólok neki, és ha ő az a nevére tuti hallgatni fog. :-PP
Jó puncs...hm...pancsolást neked! :-)))
és kiírnád magadra: 183 centi vagyok ausztráliában lakom vicclapfórumon puncstorta a nickem?:P
ahhoz még kell párszáz év..:-)
nah megyek lenyírni a füvet.. utána meg fürcsizni a medencébe.. ejj de rossz dolgom van nekem..:P
Oksi, én benne vagyok. Csak jöjjön ő is vissza. Ki kell keresni melyik is volt a kedvenc pizzás helye. Oda tuti beül néha. Csak ki kell várni. Ha Mo-on lennék, tuti beülnék dödit várni.....
Marci! Kitaláltam neked egy új célt. :-) Mi lesz ugyanis, ha annyi jegyűre ugrik a hozzászólásaid száma, ami már nem fog kiférni a fekete sávba. Lenullázódsz, vagy odébb tolod a beírás időpontját???
sajna nincs.. lehet hogy megint elment a net..:( Harimatát elküldjük érte.. ő jártas Pápán..:--P