10 perce alkottam meg. Na hallod egy eseménydús hétről könnyű írni... a felét még meg sem írtam, mert nem akartam fárasztani a szemeteket. :)
Egyébként itt történt valami? Dödi visszajött már? (Még nem olvastam vissza).
Hát éppen WC-re kell mennem ,de ha annyira szükséged van arra a folyadékra...:DD
Körbejártam a teret, legalább 40 fok volt, kaja nem is nagyon kellett, csak víz, víz és még egy kis víz. :)
Te előre kitervelted ez ta gigászi naplót, vagy csak rögtönöztél?:D
A nagytemplommal szembe mész pár métert, jobbra kanyar és ot tegy Gyros Bár :D 500 Ft a gyros ,de nagyon finom:)
Wordben írtam meg, hogy ne legyen tele helyesírási hibákkal, erre tele van ismeretlen karakterekkel... :S
Nem úgy tűnik... lesz mit visszaolvasni. :)
És a vattacukor árust messze elkerültem... ;)
A következő napok eseménytelenül lustizással és pancsolással teltek. A szálló tele volt igénytelen németekkel és karattyoló lengyelekkel. Ahhoz képest, hogy nem hagytuk el az országot, alig hallottam magyar szavakat. Még a reggelenkénti aquafitneszt is három nyelven mondta el az edző, aminek következtében alig mozogtunk, viszont rengeteg szöveget kellett végighallgatni… :) A legjobb az volt, hogy az edző hozott hungarocell súlyzókat, amik elég nevetségesen néztek ki. Megkérdezte, hogy melyiket kérem. Én meg gondoltam, hogy ne aprózzuk el a dolgot, adja csak a legnagyobbat, gondoltam még az sem lesz nehéz, akármennyit kell is emelgetni… nem azt kellett, hanem lent tartani a víz alatt. :S Másnap a kezem sem tudtam felemelni az izomláztól, és szerényen a legkisebb súlyzót kértem. :)
A szoba kelet felé nézett és citromsárga „sötétítő” függöny volt felrakva, aminek következtében minden reggel 4- 1 /2 5 felé fényárban úszott minden és én igencsak morcosan próbáltam a fejem belefúrni a párnába. Egy nap sem tudtam kialudni magam…
Rájöttem, hogy nem nekem való ez a nyaralás. :S A meleg víz jó volt, csak uncsi volt a sok banya között üldögélni (a rohadék csiborokról nem is beszélve, amik folyton megtaláltak :S). A nagy úszómedence szuper volt, viszont hol egy gyerek ugrott a nyakamba, hol egy labda talált el, stresszes dolog ez a nyaralás. :) Hazaértem, hideg dinnyét faltam (a csomagokat eltettem az útból ;) és végigkapcsolgattam a tv-t, meg bekapcsoltam a számítógépet és éjjel a saját ágyamban alszok majd és sokáig, sokáig…Boldogság. :)
Epilógus: Azért kell elmenni nyaralni, hogy tudjuk értékelni amikor hazajövünk. :)
Az élménybeszámoló:
Kezdeném ott, hogy az indulás előtti este bedinnyéztem :) és mikor ebből kifolyólag éjszaka a mellékhelyiség felé botorkálás közben átestem az összekészített csomagokon. Szóval minden adott volt a jó kezdethez… ;)
Aztán az odafelé vezető úton lazán kiraktam a könyököm a kocsiablakba, élveztem, ahogy hűti az ellenszél, mert piszok meleg volt. Hát mit mondjak leégett… De nagyon… :S
A legunalmasabb útszakasz mindig a Hortobágy. Ilyenkor mindig eszembe jut Petőfi, egyrészt az, hogy amin én egy órát szenvedek ő napokig gyalogolt, másrészt, hogy miért szereti az Alföldet? Lapos, sehol semmi. Direkt figyeltem se gulya, se méneseknek nyargaló futása, se kolompoló nyáj, de még egy árva pulikutya sem volt, csak nádas, meg fű… na meg persze német nyelvű feliratok a csárdáknál, gulasch, zimmer feri, meg ilyenek… :S
Szóval végre valahára megérkeztünk. Ahogy eltűnt a menetszél észrevettem, hogy mintha picit égne a karom… na ez estére már annyira fájt, hogy körbejártuk a várost ügyeletes gyógyszertárért… :S Adtak valami szuper krémet, ami tényleg használt és csak egész kicsit volt gusztustalan. :) De két napig nuku nap és fürdőzés. :( Helyette bementünk várost nézni Debrecenbe (ahol sehol sem láttam pulykakakast). Miután vállalkozó szellem vagyok, ráálltam, hogy felmászok a nagytemplom tornyába. A felénél jutott eszembe, hogy nekem tériszonyom van, onnantól araszolgattam felfelé, de azért megérte. Szép volt a kilátás, a lefelé útról inkább nem írok, végül is kb. háromnegyedóra alatt teljesítettem a távot és nem csak a melegtől izzadtam (a meredek, nyikorgó és icipicit imbolygó falépcsőktől azóta is rémálmaim vannak). :S :) Megnéztünk még egy Dali kiállítást is, ami vacak volt és drága. Valami rajzok voltak kiállítva, amint elkezdtem nézegetni rámordított a teremőr, hogy a másik irányban kell körbehaladva nézni a képeket, ott kezdődik. Számomra teljes összevisszaságnak tűnt a sorrend, de azért biztos volt benne valami logika. :S :)
A következő napok eseményte
És még csak nem is cincogtunk annyit amíg távol voltál;))
Köszönöm szépen mindenkinek a mail-eket, nagyon örültem nekik. Jó, hogy nem felejtettetek el. :)
Sziaa!!:) Na mesélj! Hányszor dőltél be a vattacukros trükknek?;) Részletes élménybeszámolót kérek!:) (Jó, azért wc-re részletes ne legyen)
ezen a küklopsz szmájli kifejezésen nevettem egy jót:D:D
Haggyá má!! :DDDD Nem győzöm javítani, nem tudom mi van velem újabban. :)
Szegény:((
(Megint mindenhol csak küklopsz smileyk:D)