Okoskodó
Lehet, hogy hosszú távon a pesszimistának van igaza, de azalatt a táv alatt csak az optimista élvezi az utazást.
Még az okoskodónak is ftcsracon jár az agya :(
Hát remélem hogy csak annyi. És remélem hogy a hiba mielőbb orvosolva lesz...
Persze, biztos megkerül, csak az a fura, hogy beköszönt, kérdezett, aztán mikor válaszoltunk, arra már nem reagált és azóta sem jött elő.
Én arra tippelek, hogy valami gépgondja van.
Hát nagyon remélem. Ilyen még nem volt hogy egész nap ne jöjjön annélkül hogy szólt volna.
Igen :( Nekem mindig szólt ha esetleg este nem jött. Ennyi időre még nem tűnt el. Délelőtt 11-kor beszéltem vele utoljára. Azóta sehol semmi :((
Neked is feltűnt??? Én éppen az előbb írtam neki egy emilkét, mert nem megszokott, hogy egész nap ne lássuk. :(
Valaki kerítse nekem elő ftcsracot mert reggel óta nem jelentkezett.
:(((
de, du. 4kor akkorákat dörgött hogy csak na.. megvolt a napi jégeső de már nem esik
Azt vettünk, de azt felragaszgatni se lesz egyszerű. :S Majdcsak meglesz valahogy... :)
Felétek nem esik? Itt dörög rendesen... :S Ki is kapcsolom a gépet inkább... Sziasztok, aloha, gúdnájt. :)
erre találták ki a fóliát meg a szélescelluxot..
Nem a szobák lesznek festve, hanem minden más, és a konyhából, a fürdőből, stb. kipakolni nem egyszerű... :S Na meg utána vakargatni a festéket a csempéről az sem lesz leányálom. :S
őő..én mikor a szobámat festettem annyi volt hogy kibontottam felkentem kb fél nap alatt és elbakoltam.. mondjuk akkor teljesen ki volt pakolva a szoba.. meg a parketta is fel lett csiszolva utána szal nem kellett semmi se takarítani..:-)
Mindig mondtam, hogy a festés maga nem tart addig, mint az előkészületek és az utómunkálatok, na meg a romeltakarítás. :)
á, dehogy. most hiteleket törlesztünk. de festés nálunk is lesz. talán