30-35°-ot mond éppen most a meteorológiai jelentés. :(
Meg fogunk ma is dögleni.
Azért ez nagyon szemét játék, akár ki is csinálja. Ha valaki felismeri magát, könnyen lehet belőle becsületsértési ügy is. :(
Ide Káposztára nem, de a TV-ben láttam, mi volt a belvárosban. :( Itt csak egy jó zuhi volt, semmi más. Kis időre lehűtötte a levegőt, de aztán rosszabb volt mint előtte, mert olyan párás lett a levegő, hogy alig kaptunk levegőt és főttünk a saját levünkben.
Ezt már láttam a Kreténen :D
Van ilyen is: Ez durvább.
Hűvös.. de süt a nap. És ott? Nem ért oda a jégeső?:)
Ezt érdemes megnézni. :)
Azt írja, addig lesz fenn ez az oldal, míg meg nem találja a delikvenst. .DD Hát...2 éve úgy látszik, eddig nem volt elég hozzá....szegényke. :( :DDDDD
Furcsa ez a hirtelen minden ok nélküli magány vágy. Volt már olyan hogy a fórumba nem volt kedve jönni, de nekem olyankor is szólt. Furcsa ez.
Magányra vágyik és ezt tiszteletben kell tartani....szerintem. Ha összeszedte magát jelentkezni fog. Ha nem, akkor megunt minket éé s ezt is tudomásul kell venni. De....egy nap kimaradásból, kár akármilyen téves következtetéseket levonni.
Elő fog kerülni, ha úgy akarja, de ezt senkitől sem lehet kierőszakolni.
Észrevettem én is. De utána eltűnt. Ez pedig nem szokása.
megnyugtatlak.. én virul nincs gépproblémája csak akkor nem tom miért nem jön ide..:S ugyanis ma reggel egy percig fennvolt az msnen ..:P
Ja...Szép, jó napot mindenkinek!! :)
ftcsrac NEKED IS!!!!!!:)
A jogsija megvan ugyan, de motorja még nincs úgyhogy ez sem túl valószínű. :((
megvan a jogsi, úgyhogy biztos elment száguldozni.................... most meg a yardon ül:)