Sziasztok!
Itt folyik a társalgás, én meg kimaradok?:)
:DDD Neki is feltűnt, mert azt írja, hogy utáljuk már egy kicsit. :) Ott a lökött csajok képénél.
Oké Marcikám, ez amúgy sem rendelésre megy. :)
én nem akarom hogy kitilsd.. nem láttam azokat a hszeket.szal nem nyilatkozok.. csak elmondtam.
Igen, sokkal visszafogodtabb...eddig. :)
De most tök kultúrált lett. Furcsa is :D
Marcikám, ez nem az a téma, ami miatt ki kellene valakit tiltani. Elmesélt valamit, elmondta a véleményét, oszt annyi. Ami miatt ki lett tiltva, az már egy eldurvult, ocsmány hozzászólások tömkelege volt. Egy olyan
-csakazértsemhagyomabba- szarokráhakitiltanak-
"És nálunk volt tisztelet a tanárok irányába,mert nálunk is volt bérelt parkolós BMW-s cica az osztályban, de én közöltem vele ha hülyül ugy vágom ki az ablakon mint a macskát sz.arni. Ott is előkerült ügyvéd apuka másnap hogy tud még nekem kellemetlenséget okozni,mondtam neki,hogy én is tudok neki is most azonnal ha akarja. Utána normális lett a csaj is és barátok lettünk, csak vissza kellett venii a királylány image-ből amit máshol megszokott" ennyi..
ezekért az összetűzésekért nem szoktam nézegttni a képeket csaknéha..
Láttam. De egyelőre mintha tanult volna az esetből.
Sanyinak, már erősen ráállt a keze a kitiltásra, de nem vette komolyan, pedig figyelmeztette is. Én meg megtettem. Most 3 pont van a neve mögött, hogy visszajött. :)
Ha nem ő az, akkor nem ő röhög ki, hanem az akinek szóltam. Ennyit meg igazán megér a dolog.....
Jobb az elefánt a porcelánboltban, mint egy tű az óvszergyárban....
hát.. a dolgozatos képnél már megint "megoldott" egy "királylány image"-ot:DD