psycho, van néhány oldal az occről a legújabb autómotorban.. ha kell lefotózom és elküldöm:-)
Jobb ha ritkán jössz mint hogy soha. De a többiek... ftcsrac, gradU, Su... mind szokott írni a képek alá, ide meg senki.
Én is csak néha kukucskálok. :)
Hajnali 5-kor már talpon voltam. Most már fő az ebéd, aztán megyünk a párommal vásárolni. Kiugrunk a bolhára, csak megvárom míg leáll a maris és kiteregethetek. :)
:)
A többiek meg nem képesek idejönni...
HELLÓ!
EZT LÁTNOTOK KELL, A MISSION OF CHAOS LEGÚJABB VIDEÓKLIPPJE!!!!!! (NAGYON POÉN ) )
LINK:
(itt egy régebbi videóklippjük:
Azért nekem mentségemre szóljon, hogy dolgozom, családom van akiket el kell látni (mosni, bevásárolni, főzni és nem sorolom) Így is több időt tudok itt tölteni, mint sokan mások. Ezért ha egykét óra kinmarad, az még nem a hűtlenséget jelenti. :)
Akkor is Psycho véleményével értek egyet.
Bocsika!! Ma csak annyi időm volt, hogy néha szusszanjak egyet. Benéztem a vicclapra, megláttam azt a köcsögtódort és nem tudtam szó nélkül hagyni. Azért ott az a hsz.
Holnap igyexem többet is itt lenni.
Jó éjt mindenkinek!!
Random kép :D
Jó éjt mindenkinek (annak is aki ma nem jött a fórumba)!
-Mi a mai termés?
-Hát, szereztünk egy gradU-t.
Kb. így hangzana...:)
Szereztük :DD Mintha egy tárgyról lenne szó...
hát.. azok hamar kiesnek.. de gradUt is így szerztük..:)
Marci, amúgy szerintem nem jó ötlet a képek alatt reklámozni a fórumot, mert félek hogy más is olvassa és idecsődülnek megint az idióták.
Lehet hogy kitört a pestis a fórumban és ők tudják és összebeszéltek hogy nem jönnek ide. Csak mi nem tudjuk.
Én ezt nem értem! :( A képek alá miért ír mindenki és ide miért nem jönnek?