Tudod, itt Pesten, csak lenyírják a füvet, de össze nem szedi senki. Mist az elszáradt fűvet, meg különböző hordalékokat kimosta a kertekből az eső. Egy gereblye csodát tett. :) Olyan volt mint valami örvény, mikor lehúzta a párom a kanálisról.
:) szeretem az ilyet.. de mi volt rajta hogy nem folyt le a víz? Itt is esik.. de nem nagyon.. csak cseperészik.

Ezt mikor lefotóztam, te jutottál az eszembe. :)
Szakadt még az eső, de a srác nagyon élvezte.
Ennél meg sajnos bemozdult a mobil a kezemben, de a lényeg kivehető. A párom, gumicsizmában küzd a vizzel a kanálisnál. :) 
ez az emlékez!!! engem az oroszlánkirály 1re amlékeztetett mikor ott a felhőkből beszélt a felnőtt szimbához az apja.. "emlékezz ki voltam én! emlékezz!" vagy valahogy így volt..:) az a rész ragadott meg az egész filmből:DDD
úú..:( de azért nem semmi látvány lehetett...
Semmit. Nem tudod mi az a dezsavű?? Csupán csak az, hogy az én szavaimat adtad vissza. Emlékezz!!!
mi már túlvagyunk rajta. :(
Akkora eső volt, hogy a házunk előtti kanális ledugult és a kocsink, féltengelyig vízben állt.
A párom ment le a hordalékot lekotorni a kanálisról. Mint valami örvény, úgy folyt el a víz egyből.
Minnyá küldök képet.
nállunk is felhős de nem úgy tűnik mintha vihar készülődne.
Hű.. itt jó nagy vihar készül... biztos áramszünet is lesz:(
De mitől? Mit csináltam már megint rosszul? :(
Hú, egyszeriben de okoska lettél. .PPP :) Olyan dézsavödör érzésem támadt.
Nem is kell erőszakoskodni. Várni kell. A dolgok úgy is úgy alakulnak ahogy alakulnak, erőszakkal nem megy semmire az ember. Sőt, neten keresztül nem lehet elkapni az embert, úgyis azt csinál amit akar. Ha nem akar, akkor nem jön. Ha akar akkor meg úgyis jön ha tud. Én csak remélem hogy jön. (Úgyis jön:)
Ez nem harag , ez inkább értetlenség, de nem számít.
Én tuti nem erőszakoskodom azzal akinek én nem vagyok kívánatos személy.
Nekem sem nagyon tetszik ez a dolog... de ő rá egyszerűen nem tudok haragudni! :( :)
tudom, tudom... nem találok ésszerű magyarázatot.. de ezért még nem kell megharagudni rá:-)
Ezt most fricskának szántad tudom, arra amire én hivatkoztam, csak egy a bibi. Én nem tüntem el napokra.