az pedig tök szép lenne ha elsuhanna az utcán nem?
én is biztonságban érzem magam.. ha nem jelentkeznék többet akkor belémcsapott egy gömbvillám..:D
Pedig Magyarországon már volt gömbvillám. De biztonságban érzem magam mert főleg az Alföldön fordul elő.
hát.. az érdekes dolog.. de rájöhetnének már mi miért hogyan csinál.
Legközelebb védesd le a gondolataidat :P :D Sebaj, én akkor is mondtam hogy igazat adok neked. De az igazat adás és a beletörődés nem jár feltétlenül együtt...
csak az a kár/előny hogy nem látom a villámokat mert a felhők felett vannak de legalább így nem csap bele semmibe.
Az lehet, de valahogy nem vagyok rá kíváncsi itt a közelemben. :( :)
Most akkor kivételesen, nem Tőletek jött hozzánk, hanem tőlünk Hozzátok. :)
A vihar érdekes dolgokat csinál.
A viharon kívül még a gömbvillám lehet érdekes dolog :S
És talán én sértődésből írtam?? Csak érdekes volt, hogy én ezzel győzjödtelek és erősen úgy látszott, hogy hiába. Most meg mikor én keltem ki magamból, úgy adtad elő, mint ha a saját véleményed lett volna. :)
Semmi gond vele, sőt örülök, hogy megértettél.
az a legrosszabb mikor abbahagyja 2 másodpercre, hallom ahogy elkezd süvíteni a szél és megérkezik a tetőablakra 10 liter víz.. de egyszerre.. nem tom hogy csinálja...
ide csak 9re ért.. szóval akkor még eltart egy darabig...
Itt is. Meg már fél nyolckor éjszakai sötétség volt. Azóta folyamatos villámlás és szakad az eső.
És mi van akkor ha azt mondtam amit te? Én akkor is igazat adtam neked. Szerintem ezt megtiszteltetésnek is vehetnéd:) Legalább látszik hogy tetszett amit mondtál :P :)
aha, látom:) itt is fúj a szél rendesen..:D
Ha megnézed az Opel kerekét, meg a bicikliét, olyan háromszög alakban, látszik az örvény.
A kék Opel a mienk, itt már megy lefele a víz. :)