Jaj, de Samy hónapok óta hiányzik. De ha itt tartunk akkor dödi is hiányzik már egy ideje.
focis kép alatt:
M.V. 2006-07-28, 11:15
qwe, ez már csak így működik. Minden ami ide be van küldve, logikus, hogy valahol már fenn van. Valaki rátalált és megosztotta a vicclap hűséges látogatóival. Egyébként arra az oldalra is tuti, hogy egy másik helyről tette be valaki és így tovább. Feleslegesek ezek az állandó megjegyzések. Már mindenki tudja, hogy milyen hűséges látogatója vagy más oldalaknak is.
így még rosszabb a helyzet...
Samy is hiányzik:(
ftcsrac is egy kép alá írt...
Mi van, miért nem ide jön senki?? :O
Szerintem is jöhetnének ide. gradU is meg Su is volt ma a képeknél, de ide bezzeg nem jönnek. Virágot viszont a képek alatt sem láttam.
:( inkább ide jönnének mint a képekhez.
Hát meg.
Virág is eltűnt :( pedig ő is írogatott mostanság.
Én láttam a te hsz-edet egy kép alatt... az meg nem is régen lett oda irva... véletlen nem vagy itt? nem akarok egyedül lenni a vicclap forumján...
Nem pörögtök? vágjatok be egy Twikszet.. aztán halgassatok egy jo Mix-et :DDD de ocska poén volt...
Nem jön ide senki, pedig pl. Su is járt ma a Vicclapon, láttam a hsz.-ét egy kép alatt.
nem nagyon pörgünk halljátok...
:D
megyünk most is dunaharasztira..:)
A fórumos szerelmek is érdekesek, itt említeném meg a puncstorta-dödi kapcsolatot...:)
aha:-) jók is azok a chates szerelmek..:D
jó reggelt!
Pedig ha gradU nyitott lenne a dologra akkor új szerelem szövődhetne :DD
vigyázz nehogy zazika kapcsolatot teremtsen veled:D szerintem akkor is túl tág a 10 és a halál között dolog..:-)
oké.. én meg addig elhúztam videókat nézegetni.. na mindegy...