:DDDD Sosem állítottam, hogy tudok angolul. :DDD Köszi, azért megjegyzem. :)
Megnyitotta volna de most a Media Player írta ki azt hogy hibát észlelt és ezért bezárul. Hát ennyi. A sors nem akarja hogy megnézzem:( :)
Segítség kell? :-) Igen, én is úgy ismertem ezt a mondatot...
Eleinte biztos, hogy nyomasztó érzés lenne, hogy rád akarna esni a monitor. Szerintem ez a fekvő helyzet nem lenne olyan kényelmes egész nap. Jobb ülve. Ha a munkája miatt sokat kellene nyomtatnia, akkor azért elég érdekes lenne olyan sokszor kikászálódni.
Az egeret a jobb keze tartja ott. :) Szerintem a főnököd is úgy döntene, hogy nem szeretnél ilyet a munkahelyedre. :D Még akkor is, ha ez lenne az álmod...
Psycho, ha nem megy, próbáld meg innen:
Nem tudom miért áll le neked, nekem gyöngyen megnyitja.
Sziasztok!
Nem semmi a random...
Elgondolkodtam rajta, hogy szeretnék-e ilyet a munkahelyemre, de végül úgy döntöttem, hogy nem. Félnék, hogy rám esik a monci, na meg az egeret vajon mi tartja ott?
Jó reggelt!
Én meg töröltem őket. :)
Na csá! Futok vissza dolgozni. :) Már több van mögöttem, mint előttem. :)
Oké, megkaptam, válaszoltam rá.
Na, megyek, jó éjt!
Kíváncsi lennék az érdekesebbekre, hogy egyesek mit tartanak viccesnek...
Jó éjt a fórumozóknak és a nyaralóknak egyaránt!
Na én még felnéztem, vajon mi az új felhozatal.
Hát...sírni tudnék...hogy egyesek mit képesek beküldeni. :( És olyanok, akik folyamatosan azon pampognak, hogy "ez nem a vicclapra való". :(
Úgy szintén!!
Szép álmokat Mindenkinek!
Így van, én is, csak mivel villannyal főzök :( így nincs alatta láng. :)
Mi is az utóbbi módszerrel készítjük. Illetve azzal a különbséggel, hogy közben még ég a láng alatta.
babagudovica...na ez a nem semmi. :DDD Ha így hívnák nálunk sosem csinálnám meg. :)
A dermed nem jó szó ide, mert az a folyamat inkább a hidegtől van. :) maradjunk a sül szónál. :)