Megsokasodtak a gondjaim/dolgaim. Szóltam, hogy jóval kevesebbet tudok gépközelben lenni.
Szia! Én meg már azt hittem elvesztél. :)
Hát iggggen. :) Asszem én voktam az egyetlen akkoriban, aki meg bírta állni, hogy nem szól vissza neki semmit sem. :)
"Egy csomó képhez / játékhoz oda van írva, hogy "Léci tegyétek be". (Bocsi :)"
Én meg direkt nem törlöm ki. :DDD
Sziasztok!
Ha most azt mondom, reggel óta most ültem le, lehet el sem hiszitek. :(
Sőt, néha kifejezetten intelligens megnyilvánulásai voltak. Csak az az egy hibája volt hogy szerette bosszantani az embereket.
De a kolbászos hsz.-t sosem felejtem el :)
de amikor beszóltam neki,akkor azért kicsit visszavett a tempóból..a végén már emberibb hangon is tudott beszélni. Mikor leléptem még haverkodott is :D
Hát.. ha ilyen jut eszedbe akkor neked sem túl tiszta a fantáziád hogy mit ne mondjak :D
Amúgy sajnálhatod hogy nem ismerhetted csunyadisznot, olyannal mint ő, nem találkozik mindennap az ember :P De ügyes volt, engem is sokszor fel tudott bosszantani pedig tudtam hogy nem lenne szabad foglalkozni vele.
Ez a csúnyadisznó tényleg nem a kultúráltabb fajtából való lehetett... :S
A múltkor arra is rájöttem, hogy miért jelent meg gay a főoldalon. Egy csomó képhez / játékhoz oda van írva, hogy "Léci tegyétek be". (Bocsi :)
Ezalatt van egy tipikus csunyadiszno hsz.
Ja a szomszédok (alattunk, felettünk, jobra, balra) be voltak baszva minden este, és a szórakozás a bútormozgatás a parkettán, és a fal b*szogatása volt.
Szép 7000.
Itt Tarjánban meg volt egy Fórum nevű szórakozóhely féleség :)
Még a balcsin kéne lennem keddig, te tegnap hazazúztam...
El vagyunk átkozva és még legyek optimista..höh...
Indulás napjától egészen keddig jósoltak szar időt..kedden jöttünk volna haza.
A kocsiról éjjel lelopta valami buzi az ablaktörlőket.
A Balatonhoz hozzá se értem, mert k hideg volt.
A madarak keményen elintézték az autót, de az egész parkolóban csak a miénket.
Minek maradjak ott, ha nem tudok semmit sem csinálni...
Amúgy is Vicclapvágyam volt...Láttam egy FÓRUM nevű vendéglőt, a keresztrejtvényben rákérdeztek a Híres kémnőre:)
Tudtad ezt?
A nap felszíne olyan forró, hogyha egy gombostű vége ugyanolyan forró lenne, akkor 120 km távolságról megölne egy embert!