Az nem az alaplapi hangkártya kimenete volt? :) Mert az integrált hangkártya természetesen csak egy plusz chip az alaplapon... A csatlakozó meg ugyanolyan.
Logitech? Azt szeretem, jó márka. Olyan az egerem, meg majd a kormányom is olyan lesz, ha veszek. Ma már szinte minden elektromos kütyüt Kínában gyártanak. :S
Megnéztem, S500-as a száma. És így néz ki:
nem is volt benne hangkártya csak egy ilyen izékimenet.. annyi.:DDD szóval kellett.. amúgy 2500 HUF nem a világ...
amugy az van a dobozára irva h made in china.. meg az hogy logitech...meg hogy Ű"make it a better PC"meg az hogy 970187-0914
Vettél új hangkártyát is hozzá? Nekem az alaplapi van csak. Régebben volt egy másik, de nincs szükségem rá, így több hely van a gépben.
Nem érdekel a watt... :P az a lényeg hogy jó minőség jó hangosan. itthon volz apa csak azsittem belefér a táskába... de a hangkártya telepítésénél azért kértem egy kis segítséget, mert rendszergazda kell hozzá...
Beüzemelted már? Ezek szerint nem vártad meg a papádat, hogy autóval vihessétek haza...
Hány wattot írtak a dobozára? 3000? :)
neeemmm.. 6 darabban...:P elég körülményes volt a hazahozása mert bringával történt és az egész van vagy 6 kiló.. és kézben..:D lol..
nem tudtam.. de érdekes szerintem is.
Szia!
De jó! :) Egyetlen hangfalban 5.1? ;) Egyszerű emberként azt hittem volna, hogy az egy egész készlet... Nekem csak 2.1 van, jobb nem is kell. Ez bőven elég jó nekem.
Tudtad ezt?
A sakkban használt "Sakk-matt" kifejezés alapja a perzsa "Shah Mat", aminek jelentése: "a király halott".
Ez még érdekes is valamennyire.
Megvan az 5.1es hangfal..:D
Ne butáskodj már, ma még nem is volt itt ftcsrac, az amire te válaszoltál azt még tegnap este írta. Ha jön akkor biztos válaszol neked.
Mosolyt meg addig kapsz tőlem is :))
Na, legalább egy mosoly, tőled, de lehet, ftcsracot elüldözöm azonnal, ahogy "megszólalok. :(
Na minnyá vagyok, csak most a kutyát kell levinnem.
A kisfiú megkérdi az apját:
- Én cigány vagyok vagy zsidó?
- Miért kérded kisfiam?
- Hát,azért,mert itt áll egy motor a ház elött és most nem tudom hogy ellopjam,vagy lealkudjam? :)
Mesélj, de majd csak akkor "hallgatlak" meg, ha visszajöttem. :)
Egyébként szép napot mindenkinek!
Megyek vissza robotolni. :(
Ma volt egy kis eksön.
Ha egy öhm...kisebbségi személy...megközelít egy motort egyértelmű a szándéka.
okoskodó:
Úriember az, aki feláll, hogy kinyissa az ajtót a feleségének, amikor becipeli a szenet.
mindig ez..:DDDDDDD
hát.. vannak csak lusta vagyok átméretezni, feltöélteni, linkelgetni, estébé.. majd holnap