Úristen:DDDDDDDDDD
"Gondolom mindketten értelmes okos különálló emberek vagytok." hát, én kételkedem benne..:D szerintem ez csak félig igaz..:D
nem.. még a gép használatiját sem olvastam el. de apát szoktam kérdezni, ő olvasott párat és ő ért eléégé az ilyenekhez... meg sokmindenre rá lehet jönni.
Tudatosnak tűnnek a képeid. Olvastál fotós könyvet?
Ilyen szinten tudnak vitázni. Épp az az összekeverős mondás jutott eszembe egyszer... Gondoltam, ideje befejezni, mert nem vezet sehova sem az a vita.
jujj.. .ez nagyon kemény!:DDDDDDD
Igen. Most is lőttél pár szép képet. A vizinövényes és a Holdas kép a legjobb szerintem.
Nem bizony! Ez az egyik fő jellemzőjük.
Volt már valami olyasmi mondás is az okoskodóban, hogy "ne vitatkozz hülyékkel, mert összetéveszthetnek benneteket."
:D Nem rossz ötlet! :) Mint a kutyáknál, bele kell tenni a kajájukba a gyógyszereket, amíg maguktól nem eszik meg. :)
... és ha megtudják, akkor már maguk kérik majd a tablettát.
Meg ismered azt is hogy : "Sose vitatkozz hülyékkel. Lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rurinjukkal.":D:D kipróbáltam és télleg nem lehet velük vitázni.. nem értik meg az ember érveit.:S:( :D
hát ezt mondom.. néha annyira hülye de nem veszi ésre magáról pár ember.. meg kell velük ezt atatni és akkor lesz annyi eszük hogy megtudják milyen az ha valaki hülye...
Erre nem is gondoltam egyébként... :D Csak kívülálló látja őket hülyének.... Ezen elbukhat ez a gyógyszer. :DDD
jól is néznénk ki ha nem lenne..:D
:D Jogos a kérdés! :) Őket nem a korrekt önértékelés, hanem az indokolatlanul nagy magabiztosság jellemzi. Nem érzik, hogy mennyire hülyék, csak azokat a furcsa nézéseket, amiket naponta kapnak. :))) Valahogy csak meg kéne etetni velük egy néhány doboz tablettát, hátha javukra válna. ;)
de az ilyenben szenvedők hány százaléka vallja be hogy "igen, hülye vagyok, szednem kell"?:DDDD
Nem volt semmi konkrét gondolat, csak egy sugalmazó kérdés. :)
Van néhány szerencsére.
Én is erre gondoltam, hogy egész jó üzlet lehet. Akinek szüksége van rá, az elhiszi, hogy ez használ.