Ezzel jól lehet pénzt keresni, hiszen úgyis csak hülyék veszik meg, márpedig azok meg megveszik mert elhiszik...
Azért van néhány nő aki nem így gondolja.
Okoskodó
Mit szerethettek a nők a férfiakban, mielőtt feltalálták a pénzt?
Jó kérdés! :)
IQ szájon át
Német gyógyszerkutató ostobaság elleni tablettát fejlesztett ki
Készül a gyógyszer kelemen anna számára. Bár nem hiszem, hogy ez segíthet rajta. Ott sokkal nagyobb gondok vannak. Persze lehet, hogy ez a tabletta mérgező hatású, és így csökkenti az ostobák számát...
Senki sem jön ide?: ha meg elmegyek akkor biztos mindenki jön.
tanulság: ne menj tűzoltónak!
3 tűzoltó halt meg. :( Légfegyver helyett AK-47-essel lövöldözni... Nem normálisak.
Megyek ebédelni. Szia! Jó étvágyat neked is!
még csak zenét próbáltam..:P:D de majd kipróbálom..:D
Ja, a normálist úgy értettem, hogy van mélyhang is, nem csak csipog. :)
Értem... Tényleg kellett. A csak néhány éves (1-4) alaplapokra már előszeretettel integrálnak egy 4.1-7.1 rendszert. De régen ez nem volt szokás.
Most akkor kedvedre tudsz otthon mozizni. Mindenfelől hallhatod majd a csatazajt, stb-t. :)
ezen is ha letekerem akkor normális... :D meg ha a "bass"-t is akkor már szinte gyenge..:D
Passz.. már van vagy 10 éves csak így kaptam.. a múltkor elromlott a ram és ugy szerezni kellett mert már régi fajtájú a csatlakozás.. de télleg kellett bele a kártya... mert csak egy kimenet volt a hanfalnak/füllhalgatónak most meg 4 van bedugva a a gépbe..
Gyanítom, hogy csak ügyes volt az a boltos... :) Milyen alaplapod van? (gyártó és konkrét típus) Nekem Abit AN8 Ultra.
El is hiszem, hogy kibírhatatlan. Ez is az, ha feltekerem, pláne a mélynyomóval. :) De ezen legalább lehet normálisan zenét hallgatni, és játszani.
jé... 1000 hszszel ezelőpp puncsikával beszélgettem..:d
nem volt nehéz csak rákerestél googlebe a számre és kiválasztottad a 3. linket mint én..:D
nem tom de venni kellett az a lényeg... az előbb felvettem maxra a hangját és elviselhetetlen volt..:D
nekem az egerem is az bibí:P:DDD