Hogy ki nem figyeli mit ír a másik, az vitatható, de a véleményem akkor is szilárd, még ha tudom azt is, hogy neked személy szerint is van önálló véleményed.
Ha szerintetek az a normális, hogy mindenki beírja
"sz/
, meg fos" meg szindja a másikat, leköcsögözi, le buzizza, akkor itt és most ki kell, hogy jeletsem, csalódtam a fiatalokban, rajtatok keresztül is
Hehh.. azt hiszed hogy én csak ftcsrac-ot másolom? :S Az is baj hogy egyezik a véleményünk?? Tudod én nem az a típus vagyok aki nem rendelkezik önálló véleménnyel.
Én az utolsó hsz-mal, befejezettnek tekintem ezt a vitát, annál is inkább, mert Psychonak a fehér is fekete lesz, ha te úgy mondod. Így valóban nincs értelme veletek beszélgetni.
Ez olyan, mint egy optimista-pesszimista vita, sose lesz vége...De most legyen...
No akkor kapaszkodjatok egymásba és sírjátok el, hogy ez az M.V. milyen értelmetlen.
Figyelj, te nem is figyelsz arra amit mi mondunk... félreérted... Teljesen másról beszélünk.
Nem kell elmondanod, tudom mit akarsz, de Te nem tudod, hogy én miről beszélek.
Nézd Attila, nem fogom századszor is leírni, mert úgysem akarod te sem megérteni, mit akarok kinyögni.
Olvass figyelmesen, talán megérted. Ha engem nem, hát olvasd Harimatát. Vele egyezik a véleményünk.
Mindegy fejezzük be.
Amúgy ki az a Lúd Anyó?:S
Szóval te azt szeretnéd, hogy egy ké palatt legyen max 2 Ez nagggyon király!!! hsz, és ennyi. Akinek nem tetszik lépjen tovább...
Értem....
Mi csak azt mondjuk, hogy ha 10 ember beírta a véleményét, akkor én mint 11. miért ne írhatnám be? Azért lehet ebírni, hogy véleményt is nyilváníthassunk nem? Ez lehet negatív és pozitíy is. Te csak azt akarod, hogy csupa-csupa pozitív legyen mindenhol?
Egy szavazásra ezek szerint elég elmenni 1 embernek, a többi csak feltűnési viszketegségből megy oda. Ha egy szavazott, akkor lépjünk túl rajta?
Időm sem nem van nagyon azzal foglalkozni, hogy hideg van-e, vagy meleg. Amennyit lótok futok, fel sem tűnik, hogy lehült a levegő.
Akkor csak nagyon hasonlókat írtok.
Olyan telhetetlen az ember! Hol melege van, hol fázik, semmi se jó neki... :)
Eddig én meg voltam győződve arról, hogy Te vagy Lúd Anyó is, ezek szerint nem?
Nekem meg szét megy a fejem és reggel 7 óra óta, most tudtam leülni. :( Még mindig a múltheti viharkárok miatt kell rohangálnom. :(
Részben felesleges, részben pedig nem. Mi itt véleményt cserélünk csupán, de sajnos, ezek csak légbekiáltott szavak. :( Ugyanis, a képek alatt ettől még marad minden a régiben. :( De mi itt egymásközt, cserélhetünk erről véleményt.
Egyébként teccet SU mai hsz-a. :)
"Ezt érdemlitek" :) :) Ez így igaz. :)