egyhuzamban 12 órát aludni úgy hogy tegnap szinte egész nap feküdtem..:S:D:D:D:D
jó reggelt!
jobban vagyok:-)
egy nap alatt 66,5ről 65re csökkent a tömegem(már majdnem azt írtam hogy súlyom csak eszembe jutott egy nyolcadikos fizikaóra...:D).. ennyivel kevesebb víz van bennem..:S
Okoskodó
Ne szidd a bacilusokat: sok emberben csak ők képviselik a kultúrát.
Jó éjt mindenkinek!
Altatónak....:)
A leghosszabb magyar mondat, ami visszafelé is ugyanaz:
Kis erek mentén, láp sík ölén, oda van a bánya rabja, jaj Baranyában a vadon élő Kis Pálnét nem keresik.
Én lassacskán lelépek...
ftcsrac, ha már nem jönnél fel ma MSN-re, akkor puszi!
Jó éjt mindenkinek!
Megtiszteltetésnek veszem, és én is eléggé zavarban voltam...:) De érdekes a felnőttkort megtapasztalni. Bár még szívesen maradnék gyerek, de így nehéz... na mindegy, öreg néni vagyok :) Köszi hogy megosztottad velem a te élményeidet :)
:DD Pedig szerintem is kiakar menni a légy ha bejön :P
Ezt a 3009. oldalon találtam:)
Légy Viccek / Abszolút viccek
- Ki az abszolút optimista?
- Aki azt hiszi hogy a légy a szobájából kiutat keres.
Ja és ami a lényeg, egy idős embertől, pláne ha férfi, mert gondolom, férfi köszönt így, ez a tiszteletadás egy ifjú hölgynek a részéről. Vagyis, szokj hozzá és vedd megtiszteltetésnek, hogy felnőtt nőt lát már benned. :)
:DDD Könnyen meglehet. :)
Eméxem, mikor én lehettem ennyi idős mint te, a szomszéd bácsi, egyszer csak csókolom -al kezdett köszönni.
Annyira zavarban voltam, hiszen én is úgy köszöntem még neki. :)
Aztán, 30 éves koromban jött az újabb csapás, (legalábbis, akkor kezdett ez igazán hatni rám) mikor a fiatalok kezdtek csókolom -al köszönni. El is határoztam, hogy amelyik fiatal, úgymond megérdemli, azzal tegező viszonyban maradok.
Így van ez a mai napig is és még egyetlen egy sem élt vele vissza. :) A vejeimmel is szinte első perctől kezdve tegeződöm.
Lényeg Fannikám, ezen mindenki átesik, előbb, vagy utóbb. :)
Megöregedtem.. az idős emberek csókolom-ot köszönnek nekem. Már öreg vagyok :((( :)
okoskodó:
aki mer
-az nyer. akkor aki merít az nyerít?
-annál van a kanál.
akkor az ner akinél a kanál van és közben nyerít is hozzá?:DDD
egyépkén Lina hsze legjobb..:D
Nézzétek meg az első hsz.-t... Ez előitélet, olyan mintha csak itt élnének olyanok akiktől félteni kell a bringát...
hát igen. mostmár mnidegy...
dehogy eszem...:P még a meggyszószt se merem megkockáztatni..
Igen, de elhamarkodottan ítéltél... Marci lázas, én meg nem vagyok bunkó.
De az Új üzenet beírás tényleg praktikusabb lett volna :)