Igen. Mi is le akartunk menni hétvégén a Balcsira, mert olyan jó meleg volt a víz, de mostanra már nagyon lehűlt. :(
De az aki leírja, legalább meg is indokolja, nem pedig csak szajkózza a többieket.
Azt én már ismeretségünk első percétől tudom, hogy téged képtelenség meggyőzni bármiről is, ha valamit a fejedbe veszel. De.... csak annyit, hogy miért kell százegyedszerre is leírni ugyan azt? Hidd el, ez nem véleménynyilvánítás egyesek részéről, hanem feltűnési vágy. Elbújik egy nick mögé és ontja a trágárságokat, ha kell, ha nem. Ez az igazság.
Csókollak!! :)
Az első értelmes megjegyzés ebben a "vitában".
Pont oda akarok én is mindig kilyukadni, hogy meg kellene tanulni túllépni, de feltűnési viszkedegség sokkal nagyobb egyesekben, minthogy ezt meg tudják tenni.
Itt is süt a nap. nagyon jó meleg van. Jöhetett volna ez egy héttel ezelőtt is.
De igen. Ma különösen. :D
Hétágra süt kint a nap, nincs kedvem itt üldögélni... :S
Tudtad ezt: A piócának 32 agya van - 31-el több, mint egy átlagos embernek...
Már értem, hogy a főnököm miért érzi olyan okosnak magát és én miért gondoltam mindig róla, hogy egy pióca... :D
Aha, amelyik elzsibbadt. :) Jaj nekem mind a két (négy) mancsom macskás... akkor azért nem tudok dolgozni, nem a kétoldali munkaundor miatt. :)
Ez jó! Egyetértek Rettivel: ilyen hülyék márpedig vannak... :D
Ebből szójátékot is lehet csinálni... Én akkor mondtam hogy elmacskásodtam mikor egyszerre két macska ült az ölemben :)
Na ja, de mostmár senki sem mondhatja, hogy sz.rba se vettük a témát. ;)
Szia!
Mifelénk ezt úgy mondják, hogy elmacskásodott a lábam... :D
Sziasztok!
Auuu, nagyon elzsibbadt a lábam és olyan rossz:( :)
Na tessék. Arra nem mondhatod hogy tömör :D
Mondjuk szerintem ez az egész beszélgetés felesleges, mert mi nem tesszük, akik meg teszik azokat nem tudjuk megváltoztatni.