Igazán köszönöm, ez lényegretörő kritika volt. :)
Apukádat, meg ismeretlenül is az Istenke éltesse. :)
Ez nagyon szép, és érdekes is egyben! Jó képeket választottál, az animációk is szépek, a szöveg sem elhanyagolható. :)
Apám augusztus 20.-án látta meg a napvilágot:)
ha.. vmi olyan lenne hogy Tuzijatek_ropogas a neve akkor könnyebb lenne
Fújd fel, hiába van rend, ha nem tudom mit keresek. :(
idézgető:
Így szóltam a feleségemhez: "Tudod, mit hallottam a kocsmában? Hogy a tejesembernek ebben az utcában minden asszonnyal volt már viszonya, egyet kivéve."
Erre ő: "Fogadjunk az a beképzelt Phyllis az a 23-asból."
- Max Kauffmann
:DDDDDDDDDD
hát ez nem semmi:DDDD
ezért jó rendettartani a gépen is..;)
Embertelenül sok, hiszen van egy komplett midis oldalam is. :(
ha kiterjeszés alapján keresel akkor se találod?:( annyi midid van?
De nem találom és még csak ötletem se nem van hol keressem. :( Pedig itt van a gépemen, mert már valahol használtam is. Asszem egyszer egy appletet készítettem és az alatt szólt.
kielőtt megnéztem a linket, direkt leszüneteltettem a media playert.. aztán rájöttem hogy nincs semmi..:( Szerintem nagyon jó ötlet lenne.:-)
Köszönöm. :)
Van valahol egy tűzijáték midim, (mármint olyan, mintha valóban a ropogást hallanánk)még azt keresgélem. Mi a véleményed, zavaró lenne, ha szólna a háttérben?
Így is nagyon jólesik, hiszen inkább Virág vagyok a köztudatban. :) ! Köszönöm még egyszer. <@>
(ez egy virtuális puszi, csak nagyon kevés barátommal használom)
Ez meg a link. :)
Persze!:)
Éreztem, hogy nem ma ünnepled, nembaj előre is!:)
Augusztus 20. Szent István ünnepe, még hiányzott a weblapomról, így készítettem egyet. :) Megnézitek??
Köszönöm, köszönöm!!! A virágokat az öltözőmbe kérem. :PP :) Februárban tartom. De ha Virágot is köszönteni akarnátok, az novemberben van, a fiam születésnapján. :)