:D oké.. majd keresek nekik:D
Addig újra sikerülne befogni egy átlagos villámot, és nem lenne gond nekik sem az energia-ellátással. ;)
Akkor javaslom a zsírszalonna lightot, mint átmeneti megoldást. ;) De inkább valami könnyebbel jobban jársz.
Az már jó, ha van étvágyad.
elég friss kép lett a random:
nem hát..:D nem hát..:D de úgy az unokáim meg azoknak az unokái hogyan használnák?
Ha nem lenne zavaró a zaja, ki sem kéne kapcsolnod a nyírások között. :) A csapágyak mondjuk nem díjaznák a dolgot. :)))
lassan ideér az ebédidő..:D és mostmár keményen éhes vagyok.. :D szóval lehet hogy vmi olyan is jót tenne amibn van vmi kalória...
nem értek az ilyenekhez de alahogy biztos megoldják..:D
278ezer? 140 000szer tudnám vele a füvet levágni. ha évi 20 fűnyírást számolunk akkor 7000 évig lenne elég hozzá..:D
Nem kis feladat. Kíváncsi vagyok, vajon valaha sikerül-e... Én szurkolok, hogy sikerüljön. :)
Ha nem számoltam el, akkor 278 ezer kWh. :) Azért az nem kevés. :))) Lehetne egy pár évig használni.... :)
hát akkor már csak a tárolását kell megoldani..:D
Egy nagy gond van vele... Nem megoldott a tárolása. A teljesítménye iszonyatos, de az energiája már kevésbé. Csak egy impulzus.
annyi árammal elélnék pár millió évig..:D
:)) Ehhez már arc kell! :)
Tudtad ezt?
Egy átlagos villám 3-5 km hosszú és 10000A áramerősséget szolgáltat 100 millió volt feszültség mellett.
És szeret repetázni. Sokszor 3-4x is lecsap egy csatornán. Akkor villog.
:S Az a baj, hogy akkor is az autós a hibás, ha egy ilyen barmot elüt. :S Annyit kapsz érte, mint egy emberért.... :S :)
Idézgető:
Változnak az idők. Tegnap egy koldus megszólított, nem adnék-e neki 2 dollár 75 centet, hogy egy dupla capuccinot vegyen magának, tejszínhab nélkül.
- Bill Jones
:DDDD
hát az..;)
mégjobb ha szürkületben, tanyabájkkal, főúton, kereszben akar átmenni egy részeg. a múlkor volt benne réünk.:S