Nya...elhúztam befizetni a hülyék adóját....majd gyüszök. :)
Jó reggelt akkor itt is. :)
Itt szép idő van, bárányfelhős az ég és még a nap is elő, elő búik. :) Te még nem is mondtál véleményt az Aug.20. linkemről. :( :)
:DDDD Ja, hogy ja?? :) Mindegy, nem reagált, mint ahogy sejtettem is. Megoldottam máskép. Majd várom a véleményt. Mégiski tudtam lopni azt a boom.au fájlt és nálam müxik is. Még azt kellene megoldanom, hogy többször és ütemesen robbangasson.:)
tegnep elmentem egy óra hosszára bringázni, és folyt a víz rólam.. volt vagy 30 fok. az nem olyan rossz.)
Jó reggelt!
Nos, azt hiszem már kezd aktuálissá válni A cinege cipője c. vers. ,,Vége van a nyárnak, hűvös szelek járnak..."
megnéztem at a bestofgyurcsany videót.. és tanulságos..:SSS
Tudom, csak aza "midibuzi" kifejezés az még új volt..:D és onantól fova csúszott az egész mondat:D
Pedig érthetően írtam. .)
Jó éjt Neked is!! <@>
Jó éjt! megyek aludni.:D:D Na szépálmokat mindenkinek sziasztok.
el kellett olvasnom vagy kétszer mire felfogtam:D reméljük.
Na sikítottam egyet a kedvenc dpg csatornámra. :) Van ott egy midibuzi csaj, hátha van neki éstalán még küld is egyet, bár vetélytársának képzel, így lehet csak azért sem...na majd möglássuk.:)
Ja..és persze kiszedni/lopni sem lehet belőle. .(
Köszi srácok, én is így éreztem. :( Marad ropogás nélkül.
Meg van egyébként az amit kerestem, egy applet program része, de boom.au a kiterjesztése. :(
uff..:D de szép jellemzés lett:D
Megnyitottam mellé az oldalt, és...
A "felvétel" olyan, mintha valami béna mix lenne, alatta vagy 3 tommygun meg egy mentőautó:)
Hahó, van itt még valaki????
A gépemen nem találtam meg, de a neten rákerestem és ezt találtam.
Én egyenlőre nem vagyok elragadtatva tőle.