Ha gondolod, írjál egy levelet, hátha elérsz valamit. Nekem sem kerülnek ki, amiket beküldtem. Igaz, nem is szoktam sokat küldeni. Az átfutási idő változó. Néha 1 nap, máskor 1-2 hét is.
Nem is baj, a fórum sem hőzöngésre való.
Min hergelted fel magad? Nem neked szólt, amit írtam Cicamatának.
Az első részét láttad?
Ez az egyik résznek volt a folytatása.
na, felhergeltem magam, nem szoktam ennyire rosszul klimpírozni a klaviatúrán, bocs az elírásokért
de azért átjött végre?
elhegylak benneteket, továbbra is a képek alatti írogatásra korlátozom tevékenységemet
Persze. Minden nap az van. Reggeli, ebéd és vacsora. Előétel és utóétel is.
:) Ez a példány valószínűleg nem jár iskolába már. De figyeld meg, hogy minden képnél csak ír egy hosszú szöveget, hogy milyen okos, mindenki más milyen hülye, és hogy mennyire nem vicces.
:D Bocsánat, nem tudtam.
Ja amíg el nem felejtem (nem erről jutott eszembe) de tényleg jó volt a tegnapi helyszínelők. :)
Persze:) Tudod kaptam gyógypuszit (meg sok mást) és íme: meggyógyultam :D
Engem is félreértettetek :)
Már - az igaz, humoros formában - de megírtam többször: nem akarok szó szerint "lázadni", csak én is meguntam már, amit a képek alá írogatnak, hog yez se jó, az se jó.
Gondoltam, írhatnánk közösen egy levelet, amiben megkérdezzük az illetékesektől, hogy mi alapján választják ki a berakott dolgokat, miért nem rakják be, amit küldünk, mennyi az átfutási idő, mire lehet számítani, meg ilyenek.
Én is szeretem a vicclapot, nagyon régóta nézegetem, ez a legjobbilyen oldal - ezt is írtam már,
csak most a fórumba is lekezdtem írogatni, h változtassunk valami olyan dolgon, ami nem tetszik, és amin tudunk is változtatni.
Hááát az általános iskola még kötelező, tehát lehet, hogy azért kicsit nagyobb nyugi lesz itt... :D
Napközben lesz egy kis nyugi, de azt feltételezed ezekről, hogy tanulnak?:D
:DD Nem értem félre direkt. Mi volt? Spenótka?
Igen és sajnos van ebből a típusból elég sok a Vicclapon, de nemsokára indul az iskola és hátha eltűnnek. Vagy hozzák a barátaikat is... :S :)
Én ismerem :D itt is lehet kapni olyasmit. Finom, csak nagyon kevés:)
Szia!
Hát így könnyű későig fentlenni... :P :)