Én a szövegük alapján próbálom. De őt speciel egy 20-30 körüli unatkozó férfinek tippeltem, aki szereti, ha mások felhúzzák magukat a saját ostobaságuk miatt.
ahha..alukálni. Utána még keresztülfutottam a városon :S fél1-kor feküdtem le..
Ne mondd, hogy Te nem határolod be nagyjából az embereket a nickük alapján, gondolj csak Hello Kitty-re... őt azért nem gondolnád 50-nek. :)
Tudtad ezt?
Amikor egy üveg eltörik, a szétrepülő darabkák sebessége akár az óránkénti 4800 kilométer/órás sebességet is elérheti.
A szép:DD
Na és hány km-ről kell ledobni?:D
Tényleg? :) Egy kicsit tévedtél azt hiszem... Mondom, hogy behatárolhatatlan vagyok. De a szellemi szint akkor valahol ott lehet. :D
Ez nem semmi! :S Erre emlékszem, itt olvastam félre az egyikük nevét és azóta rozikának hívom szegényt.
pontosan 18 éves vagy, ez a legszebb kor.
:) Ezt a vitát figyeltem. Egy kis sárdobálás nem árthat alapon ment.
nemtom van-e rá lehetőség,bár ha van pénzed akkor sztem megoldható bármi..
Furcsa, hogy egy nick alapján képzeled el, ki milyen idős lehet... Én az írásaik alapján próbálom, kevés sikerrel. gradU-t sem lehet behatárolni, milyen idős. :) Beszél össze-vissza. ;)
Semmi humorérzéke nincsen. Erre élvez, hogy itt tud veszekedni. Nagyobb öröme ne is legyen az életben!
herbalist bemutatkozik,de a másik gyerek osztotta szerintem rendesen :)
Jobbulást! Ha találsz még friss levegőt, menj ki egy kicsit!
Köszi! :) Épp most néztem. Nyammm... :) Jó gyorsan fogytak a fokozatok.
Egy ilyen bestiát egyszer ki kéne próbálni.
mostanában nekem is fáj a fejem..tökmindegy ám,h mit veszek be semmi se 6 :(
Engem mindig meglep, ha valakit a nick neve alapján idősebbnek, vagy okosabbnak képzelek, aztán jön az ilyen stílusával és szövegével... :(
Az ilyen Herbalist félékkel az a baj, hogy nincs igazán humorérzékük és emiatti bánatukban írkálnak mindenfélét... :S
Sziasztok!
gradU,a linkek topicban van neked valami fincsi ;)
(Max hangerőn ;)