mongoosemarci hsz-e a legjobb a kép alatt. Mit is mondott reggel? Hogy ő nem keresgél ilyen dolgokat, ő kapja... most meg kiderül, hogy miket olvasgat... :D
De, cohu segített. Mint már sokszor. :)
Hogy egyem azt a sok eszüket! :)) Vagy zúzájuk van?
Bonyolult dolog beírni 4-5 szót legfeljebb. Használják csak! Mert megérdemlik.
Pedig ő is beleült, mint a kiskutya:D
:) Nem, nem úgy. Még jó, hogy senki sem lát rá a monitoromra... úgy látszom, mint aki veszettül dolgozik. Ezért is volt reggel lebukás az a hagyma dal... :S :DD
Nem rossz.... Mármint a csaj. Csak egy dolgot nem értek: miért nem májki képe van előtte? :D
Csak nem a kis mindentudó google volt a segítségere? :)
Itt bent a többiek nem szeretik használni, csak a startlap keresőjét. Azt mondják a google-ba mindent be kell írni, míg a statlapon csak kattingatni kell... :S :)
:) Nem teljesítmény alapján fizetnek... Akkor meg!? ;) :D
Nekem is van egy női megérzésem... hogy ma még semmit sem dolgoztam. :S De addig jó, amíg nem a főnököm súgja ezt... ;)
:)) Jaj, még elpirulok... :D A képkereső eredménytelen volt... Máshoz kellett folyamodnom. Nem tudtam fejből ezt sem... :S
:) Ez nem női megérzés, azzal nem bírok. :) Csak egy feltételezés. Ezért még én sem hiszem, hogy igaz. :S :D
Hogy találtad, hogy találtad? Ne szerénykedj! Te mindent tudsz, mindenre emlékszel, jó párszor bebizonyítottad már... :D
:D Igaz is... Vigyázni kell, mit mond előtted az ember. :)
így már a neme is meghatározhatatlan :D
szerencsére :)
köszi :)
puszit nem adok :P :DD
Van egy megérzésed? Pedig az a nőknek szokott lenni... :P :D
:) Ő szerencsére visszatérős lett, és itt maradós. :)