De hülyék az emberek, nem? Minden nap sírnak hetek óta, hogy kár idejönni. Hát, tényleg kár, hogy ezt naponta beírják...
Kedvencem a Herbalist, egy okoska, aki alig várja, hogy belékössenek. Az a típus, aki csak veszekedni jár ide. Hátha a tizenéveseket legyőzi szócsatában. :S
Megpróbáltam rákeresni a neten, de egy derby győztes csoki nevű lovat dobott ki a kereső... :D
Majd megnézem legközelebb a boltban. Lehet, hogy ismerem, csak a neve alapján nem ugrik be. :)
Azért ez már arcátlanság, hogy a Vicclapon lázadjon valaki a Vicclap ellen... :) Biztos nagyon sikeres lesz az ötlete. ;)
Félreértettél, nekem ez nem tetszett...
Mindig olyanok lázadnak, akik még semmit sem (vagy semmi jót sem) küldtek be még, de mindig ők a legkritikusabbak. Ez most nem személy szerint Neked szól, de úgy unom már minden kép alatt ezeket olvasni... :(
Van meggyes, banános, meg táblások közül sok.
Ezt nem értem, parasztul van az egész...lefordítanád?
(Nem kell félreérteni, ne marra céloztam, hogy paraszt vagy):D
nem rossz ötlet, én már eddig is két-három barátommal ezt csináltam, állandóan vicceket meg képeket küldözgetünk egymásnak
persze a lenullázódás nem lenne jó, azzal csak fenyegetőzzünk :)
Derby? Nem ismerem. Az milyen ízű? Nekem még a Párizsi kocka is nagyon bejön. Az is kis vacak, de nagyon fincsi. :)
Én azt nem szeretem. Régen ízlett, aztán már fájt egy fél szelet után is a hasam.
Az én kedvencem a Derby. Biztos nem ismeritek, kis szar, 19 HUF, kitudja mi van benne de imádom:D
Most olvastam csokitücsök hsz-át egy kép alatt:
"ÖTLET : CSERÉLJÜN E-MAILCÍMET ÉS MEHET A POÉNOK KÜLDÖZGETÉSE, HIGGYÉTEK EL LENNÉK KÖVETŐINK ;-) oszt lenullázódhat ez website? :)) Na mit szóltok hozzá ???"
Hát épp ezaz! Túl fincsi. Sajnos egy kapucíner is becsúszott a kosárba a másik mellé... :D
Én másnap (mikor puncsika emlegette) elmentem és vettem egy párat :)
Finom volt:)
sziasztok! én most keltem. épp kávézok. csak szólni szeretnék, hogy leteszek a fórumlázadás szervezésével. mindenkinek puszi! (mongoosemarci tök szupi volt a csókod! ;)
Most olvastam:
A sikeres vállalkozás 3 fő ismérve: légy éber, légy stréber, légy héber... :)
Szia Puncs! Épp most akartalak emlegetni, mert vettem egy szamba csokit ebéd utáni desszertnek. :)