Köszi! Egy nagyon kicsit rémlik. De régen volt.
Hihetetlen mocsár lehet az SP készítők agya helyén. :) Annyi baromságot épelméjű ember nem tud összehordani.
Ja, és oltári nagy mozibolond vagyok!
Megint eszembe jutott valami:
Láttad a Jeleket?
Ja, és igen, a Nambla volt egyrészt a
North American Man Boy Love Association
másrészt a
North American Marlon Brando Look-Alikes
ez jelentette a burleszk alapját
:)
Nem kell félned, nem ismersz. :) De Marcit megismerheted majd, ő szeret magáról beszélni.
Elég távoli hobbijaink vannak. Nekem a PC és az autók.
Olvasni én is tudok. :D Mostanában leginkább a fórumot olvasom, és hobbi szinten írok is. ;)
Ha meg szoktak kedvelni, akkor biztos könnyen megtalálod a helyed, és be tudsz illeszkedni. De lehet, hogy a nyüzsi kicsit soknak fog tűnni egy ideig.
Nekem a zene csak aláfestés. Rádiót szoktam hallgatni.
Photoshop!
ne is vedd magadra, csak már párszor eszembe jutott, amikor itt olvasgattam a fórumot, h még a végén kiderül, h ismerek valakit, valakiket közületek, csak még nem tudok róla :)
a végzettségem: ezt az egyet nem árulom el
na, most te jössz!
szkia is beszállhat :)
:) Ha fel akarod gyorsítani a pötyögésedet, akkor el kell kezdeni dumálni valahol. Az elég hatásos.
nem gondoltam komolyan a politikát :)
annyira nem vagyok hülye!
na lássuk:
hobbim: már írtam, állítólag a műfordítás és az írás, de gyakorlatilag mostanában csak tengődöm e téren,
az olvasás is, átlag hetente elolvasok egy szépirodalmi könyvet
szeretek emberek között lenni, de nemrég költöztem fel Pestre, és egyelőre nem találom a helyem
mindenem a zene
milyen végzettségem lesz? ezt az egyet nem árulom el, van még egy hobbim, a kiadványszerkesztés, és a grafikai programok
Régen láttam SP részeket. Ismerős, de nem ugrik be. A márklár persze igen. :) A nambla valamilyen csoport volt?
Na, rólam ilyen nem derül ki. :)
Előttem az egész életem... Mit számít az a néhány hónap? Az írásomról meg csak annyit, hogy lassan gépelek... Lassan gépelj, tovább írsz... Na mindegy! (Beszélgessetek az életcélotokról, én meg majd csendben figyelek...)
eszembe jutott valami :))
SP, láttad a Namblás részt?
A Cartman elkezdett csetelni egy pederaszta alakkal, akiről a személyes találkozáskor (a kikötőben, a mólónál) kiderült, h Mr. Garrison az :)))
Ha gondolod, végig lehet olvasni az egészet. Néhány hónap alatt biztos menne. :)
Milyen hobbijaid vannak? Milyen végzettséged lesz?
Na, arról nem. A politikáról történő beszélgetésből jó nem sülhet ki...
Erről is írhatnál egy kicsit. :)
Előbb olvasok, aztán írok. Vagy, ki tudja, megpróbálom egyszerre. :) Hátha sikerül...
Jó szórakozást hozzá! :)
Néha azért írhatsz is, ha van kedved. :)
csak úgy nem fogok magamról mesélni, az olyan gagyi
kérdezz, ha érdekel valami, szívesen válaszolok
ha meg nem érdekel semmi, akkor beszélhetünk a jelenpolitikaiésgazdaságihelyzetről
vagy a korrektorok munkájának a szépségéről
Kösz a jó tanácsot, máris kezdem! (El fog tartani egy darabig, mert mint mondtad, sokan vagytok...)
csak valami személyeset akartam kérdezni, minekután kijelentetted, h te mindenre válaszolsz
(egyébként - tapasztalatom szerint - az összes pasinak tetszenek;)
Én nem szeretek magamról mesélni. De ha te nem vagy titkolózás párti, akkor mesélhetsz. :)
Jó étvágyat!