ftcsrac feltudnál jönni msn-re? Valami fontosat akarok gyorsan elmondani! :D
Én is rengeteget nevettem a baromságokon. Cartman, kalap úr, Garrison bácsi és a többieken. Nagy kreténség az egész. :)
na és amikor Gally Úrral magcsalta, az hogy tetszett?
:)
Hogy a fenébe nem? Rengeteg rész végén még a "ma megtanultam valamit" kezdetű "gyengébbek kedvéért" rész is ott van, amikor vagy Stan vagy Kyle szájából hangzik el az összefoglalt tanulság a helyes értékekről...
Én is szeretem a SP-ot. Nekem Cartmen és Kalap Úr a kedvencem:D
Hát nem. De ami elkerülhető, azt inkább meg sem nézem/hallgatom, vagy csak elengedem a fülem mellett.
Zöld még nem.
Érdekes kérdések:))
Nem járok ki meccsekre ha erre célzol, ezért csak otthoni szurkoló vagyok. anyagilag támogatom őket, de nem a jegyek árával.
Kedves GradU, nem sok minden maradt piciny világunkban, ami nem népbutítás :(
Nem. Ide a fórumba írok hobbiból. :P
Sokat mentem már pólóban, de ezután visszafogom magam:)
A bogarakat ismerem, megcsípni nemtudo, mert belehal az ütközésbe:) De az kb olyan érzés mint a paintball.
na és miket írsz? ódákat a magányról és titokzatosságról?
Egyetértek azzal, hogy anarchista szemléletűek. A helyes értékek felismerését nem tanítja meg, csak pocskondiáznak mindent. Ez is népbutítás, csak máshogy, mint a vv.
A Photoshop-hoz? Még tanulmányozom, de már hoztam össze egész jó képet is, senki meg nem mondta, hogy nem igazi.
Pedig éppen a mélyértelműbb (már ha lehet ezt mondani) részek a jók. És az is igaz, hogy anarchisták, mert mindent kritizálnak, túlzásokba esnek, ésatöbbi, ésatöbbi...De azt nem kell megnézni!
Igen. Pedig sokszor igaza van... már várom hogy folytatódjon :)
Nem vagyok annyira kinevetős. A ford puma nem rossz, nekem a cougar jobban tetszik. Az hasonló, de hosszabb, arányosabb (nem olyan tömzsi) változat. Talán amerikai. (a jelentése ugyanaz)
nem csak hiúsági kérdés, az emberek nagy része nem éri fel ésszel, miről szól egy adott rész
Jó, a kulabácsis-hányós-terrenceésphillipes részeket én is túlzásnak tartom, de van rá megoldás: azokat nem nézem