És kevés bőröd is van. Tényleg kevés. :S :)
nagyon vicces!
volt már zöld a hajad?
Az igaz, hogy az emberi hülyeség határtalan, de a SP görbe tükröt mutat. Inkább egy mindenkinek beszólási vágy vezeti őket. Szerintem nem kéne oktatni. A mocskosszájúsága egyébként sokszor nagyon túlzás.
a dodge nekem is tetszik, meg - lehet, h kinevetsz - de régebbről a ford puma
Nem vagyunk mi olyan sokan, csak beszédes faj a Fórumlakó:)
Szia!
Olvastam, hogy majdnem pólóban indultál útnak...
Ez baromi nagy könnyelműség! Egyrészt megfázol, nem egy régi motorostól hallottam már, hogy öregkorára reumás lett...
másrészt ha csak valami bogár megcsíp útközben és odakapsz (csak reflexből), máris elveszted a fonalat és borulsz.
A bőrgatya nem hülyeség. Nem kell olyan szűket venni, hogy rádtapadjon. Szerintem egyébként hihetetlenül jól áll a motoros srácoknak a bőrgatya.
Vigyázz magadra!
;)
Az amerikai tragacsokból is tetszik néhány. A mustang gt, corvette, viper, ilyesmik. Az oldtimerek nem tetszenek, inkább a szép, modern autókat kedvelem. (sportkocsik és szemlyautók közül is) Általában német márka párti vagyok, de nem kizárólag.
És te?
Nekem meg két karom is van! :D
Ja, és a South Park is kedvencem! Tükröt tart az emberiség elé (ami, mivel nem hiú, utálja ezt...)
Én is itthonról :D
Na jó, Győzike cityből :) (Salgótarján)
Nekem 2 szemem van, és 1 orrom, továbbá 2 lábam =)
Igen, a SP tükröt tart a világ elé...
:)
Ki a kedvenced a sorozatból?
Téged is kérdezlek: honnan írsz?
Olyan jó titeket hallgatni! (Vagyis olvasni.) Pár kommentárt elolvastam. Egyébként én szeretem használni a Photoshop-ot!
Te is másik időzónába kerültél? :D Szia! :)
Nanananana!!!
A south Park a színtiszta valóságot modellezi le! Tényleg ilyen hülyék, állatok, őrültek, idióták, zizzentek, önzők, gonoszak, korlátoltak és bestiálisak az emberek!
Szerintem itthon is oktatni kéne azt a sorozatot, az egyetemen legalább - mint ahogy külföldön már tananyag.
Hihetetlenül aktuális, precíz, összetett és szellemes társadalomkritika!
"Ha meg szoktak kedvelni, akkor biztos könnyen megtalálod a helyed, és be tudsz illeszkedni. De lehet, hogy a nyüzsi kicsit soknak fog tűnni egy ideig."
A nyüzsit nem lehet megszokni. Nem tudom kirekeszteni, elfelejteni, kikapcsolni, kioltani, kivárni...
Az első mondatot nem értem.
Na, és milyen kocsik tetszenek? A nagy amerikai tragacsok, a muzeális értékűek, a sportkocsik, a terepjárók, a versenyautók, vagy a luxusautók? márka? ország?
A NAMBLA nagyon komoly rész volt :DDD (mint az összes többi). Októberben meg végre folytatják a 10. évadot :)
Nem. Én meg baromi unalmas vagyok. :) Nem szoktam filmeket nézni.
Cicamatával tudsz beszélni filmekről. Ő is sokat ismer.