Ich kann nicht auf Deutsch sprechen:D Megírom én neked, de totál értelmetlen lesz. De szerinted kinek van kedve nyáron tanulni? :D
na.. így jobb.. a német házit ha megírnátok helyeettem. az a *** némettanár feladta a nyárra a gyakorló munkafüzetnek a felét..:S nem lesz megcsinálva ugy érzem...
Nem kötözködik:P:D
De az csak részletkérdés.. Felsőoktatási intézmény, tessék, így jobb:P
szerintem inkább egyetem lesz abból mint fősuli...:P
Na látod, úgy kell azt:) Már csak pár év, és mehetsz a fősulira:D
Hát.. gyorsan, de sok helyen voltam.. hadd ne részletezzem..:D el bizony.. de nem baj.. nem vagyok annyira iskolagyűlölő.. vagyis inkább beletörődöm...
Szia!
Szuperül, köszi:)))
Hát neked hogy telt a nyár?:) Elkezdődött már a suli, ugye?
Samy!!! de rég láttalak. hogy vagy?
Sziasztok!
kb fél ,órával evés után indultunk és egy óra sz út...:D
Én is itt:)
Csak közben felsepertem mégegyszer, felmostam, kitakarítottam a fürdőt, megcsináltam a vacsit, kicentriztem a függönyöket és visszaakasztottam őket, és mostam a fiamnak szőlőt. Jahm, és megpróbáltam kitakarítani a konyhát, de azt folyton közbeszakította valamelyik kedves családtag:)
Één!! :D Azt nagyon szeretem :) nyami
Amúgy érdekes, hogy az öszes ilyen japcsi segges nadrág gyűrődik mindenhol, csak éppen ott nem, ahol az érdekes rész van.
Igen..megint eszek.
Ki kér aranygaluskát?:)
Okoskodó
A kisbaba olyan mint a Nescafe. Könnyű megcsinálni és egész éjjel ébren tart.
Blanka igen éleseszű lehet. :)
Szia!
Milyen válasszal? Azzal, hogy nem emlékeztem arra, hogy leírtam 13 napja, hogy oltogatni. Nem szoktam használni azt a szót.
(nem emlékezni talán jobb, mint rosszul emlékezni :)
ja, persze cigányok voltak, de ezt gondolom gondoltátok :)
Valamit nagyon akart írni a képhez. Miután tizenharmadszorra is csak a "pfújjjj macska!" című rigmus jutott eszébe, kezdte érezni, hogy az nem stimmel a képhez, és inkább a látott, igen velős mondattal jelezte, hogy látta a képet, és hozzá is akart szólni.