Szeretem az Einstein mondásokat. Fölülről a 3. a kedvencem.
No, azért ne ess túlzásokba. Nem csak olyankor van nagy duma ha ő itt van.
Néhány Einstein mondás:
A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.
A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok őrült, vagy mindenki más?
Csak két dolog végtelen: a Világegyetem és az emberi butaság, bár az elsőben nem vagyok egészen biztos.
És egy Bush:
Megvan a saját véleményem - kemény vélemény -, de nem mindig értek vele egyet.
Nincs Cicamata, nincs duma sem. :( Ennyit az esti dumapartiról...
Szasz! Jó éjt! Ilyen korán sem mentél egy ideje...
2 óra? Az tényleg jó fárasztó lehetett. Számoltad az eséseket?
nem volt semmi különös.. meg msnen is sokan beszéltek... fáradt is vagyok mert 2 órás jegyet kaptam nem köröset.. és szinte végig benn voltam... szóval megyek.. jó éjt! szasztok!
Neked is jó éjt! Ha még visszanéznél... :)
Sziasztok!
Találtál valami érdekeset?
"Számomra túl hosszúak ezek a szövegek, amiket a kártya mutat, Elkezdem olvasni, de az első mondat után megunom."
:DDD Ez tetszik! :)
nem kell sokáig bíztatnod hogy ne csináljam meg..:D szerintem is elfelejtette.. majd órán megcsináljuk..:D köszi a hozzáállást..:D Jó éjt, szia! Szép álmokat!
Azt hiszem, megyek és nézem a Shreket a gyerekekkel. Sziasztok, jó éjt mindenkinek:)
Azért stréberek;) A gyereknek az a dolga, hogy tanuljon hozzáállású embereket nem bírom, pedig csak az ilyenek szoktak nyárra házit adni:) Mondjuk egy munkafüzet fele két hónap alatt azért nem nehéz. De ha tényleg csak az a pár gyerek csinálta meg, akkor ne is foglalkozz vele. Szerintem a tanár már rég elfelejtette, hogy mit adott fel.
gúdknájgt... szerintem igy..:P
ezt magyarázd meg a tanárnak.. sztem csak egy-két stréber fogja megcsinálni...
nem.. én nem tom hány oldal... :D de nekem sok
Itt vagyok!
Tűrhető mennyiséget termeltetek...:)