Várj, idehívom a főnököm. Megmondanád ezt neki is? :D
Bár azt hiszem, ha meglátná, hogy mit csinálok, akkor ő mondana valamit... :D
Igen. Én is próbálkozok... munkakedvet erőltetni magamra. :)
:) Azért próbálkozik a magyar.... ;)
:D Háááát... Ha hazafelé mész, megtudhatod. ;) De remélem, inkább megúszod szárazon az utat. :)
Errő az jutott eszembe, hogy Hofi szerint apáink már megénekelték régen, hogy "ez a harc lesz a végső..." tehát hiábavaló küzdelem lenne. :D
Szia! :)
Nem tudod, hogy tud visszafelé esni az eső?
Anyu azt mondta reggel, hogy hozzak kabátot, mert lehet, hogy visszafelé esni fog az eső. :D
Szia! Jó reggelt! :)
Naná, hogy hiányoltunk. :)
A "jó hétfő" ellentmondás, de azért lehet küzdeni ellene, hogy mérsékeljük az ellentmondást. :)
Jó reggelt, jó hétfőt! (Már ha létezik ez utóbbi, mert Garfield szerint ugye nem :)
Kedvesek vagytok, hogy hiányoltatok. :)
Jó reggelt, jó hétkezdést!
"A régi rádiók akkora nagyok voltak, hogy egy macska nyugodtan bele tudott fialni."
Erre tapasztalat útján jöttek rá? :D
Gondolom, igen. Biztos kibeleztek egyet - mármint egy rádiót :) -, és pár nap múlva látták, hogy a macsek birtokba vette. :)
Milyen kevésnek tűnik.
Ha már átváltod hónapokra akkor már nem :D
Nem akarsz egy Ifjúsági szezonbérletet?:)
Heti zsebpénzből kijön:P
Ha jó lenen a webcam és rendesen menne, akkor mutathatnád nekünk mit tudsz:D
na megyek, mindenkinek kellemes napot, munkát iskolát! már csak 179 tanítási nap van hátra!!!!:DDD
hát.. én meg szinte mindben bennevagyok mert szinte mindig itt lógok....
meg már 9kor lefeküdtem.. fárasztó az a vizisí...:D
csak egyszer estem..:P azt is csak azért mert olyan 700 méteres a pálya.. és kb a 16. kört mentem.. 2 órás jegy 4500 pénz és mentem vagy 50 kört... az ha körös jegyben számoljuk olyan 14-15000 forint...:D szóval kihasználtam..:P
amugy
jó reggelt!
iskola...:S és ma már tanulás...:S
na mindegy, legalább a karácsony közeledik meg a téli szünet.. szánkózás, hóbanbiciklizés...:-)
Tudtad ezt?
A régi rádiók akkora nagyok voltak, hogy egy macska nyugodtan bele tudott fialni.
Erre tapasztalat útján jöttek rá? :D
Jó reggelt mindenkinek!
Nem csak akkor van nagy duma, amikor itt van a Cicalány is, de akkor mindig. ;)
Az Einstein mondásokat én is bírom, és a 3. nekem is a kedvencem közülük. Jó fej volt. :)
Jó éjt!