Szerintem is az. Nem kell mindent megjegyezni, mert logikával sok mindent le lehet vezetni. Jó tantárgy. :)
auf Deutch? I kann nicht sprechen auf Deutsch... Erst een bisschen..:D kb ennyit tudok németből..:D amugy ma meg tegnp lett volna német de elmaradt..:P majd még lez csütörtökön. addigra itt lesz a tanár..:(
Olyan jó lenne zavarbahozni valami kérdéssel. :) Mondjuk, megkérdezni, hogy szerinte mikorra várható az euró magyarországi bevezetése... vagy valami ilyesmivel. :D
najó.. te beszélhetsz angolul.. de én nem fogok..:P
But not in English. :P Would it be better, if we continued our conversation in this language? Oder auf Deutsch? :P :)
Miket lehet kérdezni? Hát...
Hányszor, kivel, mikor, milyen módon... Ilyesmiket.
nállunk ha 10 perc után sem jö ki feladja házinak.. amit csak néhány stréber tud megcsinálni. Olyankor tök jó mert mondhatod hogy nem tudtad...;)
Állandóan azt csinálta, hogy belebonyolódott hosszú számolásokba és aztán sosem jött ki neki a végeredmény... Mindig azzal ment el az idő, hogy újra és újraszámoltuk a példát. Nehéz lehetett volna így felkelteni az érdeklődést... :S
őő.. Fanninak az énekesmadarak biztos mennének..:D repülőgépműszerfal? magyarul sem jut ezsembe semmi csal a botkormány..:D
Nem túl sok ilyen lehet.
Hallottam már pár érdekes dolgot a felsőfokúról. 19 énekesmadár felsorolása, repülőgépműszerfal műszereinek megnevezése, ilyesmik. :S
akkor nem a matekot untad hanem a tanárt:P amugy szerintem tök érdekes dolog a matek.
Őrült sokat dumálni? Nem azt csináljuk itt esténként? ;D
a férfi nem általában a logika felé húz. az me reál..;)
Nem vagyok én "különlögös" uncsi volt a tanár. :S :)
ismerek egy csajt aki most tette le németből a felsőfokot...pedig nem annyira stréber...... mégis megvan neki a német felsőfok az angol középfok pluszba kitűnő és mindezt 16 évesen...
Te humán érdeklődésű vagy. Én meg reálos. :)
Mögöttem ült két fahangú nagydarab fiú és mellettem egy iszonyú magas hangon nyávogó csaj... Te sem szeretted volna úgy az éneket... :S :D