Jól teszed. :) Nem volt duma, unalmas volt. :(
Szia!
Legalább a közösség legyen jó, ha már nem valami kellemes dolog ott ülni...
Szia! Én is szerettem a sulit, csak volt pár óra amit nem... :S
Szia GradUkám! Már meg sem merem kérdezni, hogy milyen napod volt... :D
De egyelőre keményen ellenállsz? Ezért van olyan sok idejük... Meg kell törni az ellenállást. :P :)
:D Igen, szegény tanárok... Volt már nyelvtan óra? ;) :P
Kár hogy nem tőlem kérdezted:) Nekem nagyon jól megy a suli, csak a tanulás nem :D de most komolyan, nagyon szeretem a sulit, jó a közösség, a hangulat, a tanárok, minden, csak tanulni ne kellene... dehát valamit valamiért:)
Sziasztok!
Szia(sztok)! Jó estét! :)
Ezt a mezes dolgot hallottam már. A valóság nem fog kiderülni úgysem. De nem is érdekes már. Ő dolguk. A meccs legszebb fejese volt, az tény... :)
Hát.. áll.. ha a tanulásra céloztál ezzel a hozzászólásoddal, akkor az a válaszom: Próbálkoznak...:)
Szia Marcee! Hogy megy a suli? :)
Most olvastam, hogy Materazzi elmondta, mit mondott Zidane-nak a vb-döntőn.
"...Amikor Materazzi meghúzta Zidane mezét, a francia azt mondta neki, megkaphatja, ha annyira akarja, mire ő így válaszolt: "Inkább a nővéred akarom!"
A tv-felvételeken látszik, Materazzi másodpercekig beszélt Zidane-hoz a fejelés előtt, így nehéz elképzelni, hogy csak a nővérét hozta szóba..."
:) Ez szép eredmény! De vizilabdában mindig is erősek voltunk! Hajrá fiúk! :)
Hahóóó! Sziasztok! Van itt valaki? :)
Németország-Magyarország 10-20
Viziblabda
tud ez valamit..:D Sziasztok, itt vagyok, de van valami sürgős öntözőrendszerépítés.. majd jövök..
:)) Amikor elkezd jogászkodni a roma... :S :)
Sziasztok! :)
Küldök egy viccet, hogy jókedvűen induljon a nap. :)
A hajófestési munkálatok elvégzésére kiírt hajógyári pályázatra jelentkezett Gazsi és a legjobb árat kínálta fel. Az igazgató sehogy sem értette, hogyan tudott Gazsi ilyen kedvező árat felkínálni, ami miatt erős minőségellenőrzési vizsgálatot követelt. Gazsi megkezdte a munkát, szorgalmasan festett. Az ellenőrző bizottság vizsgálata kiváló festék- és festésminőséget állapított meg. A munka befejeztével Gazsi jelenti is az igazgatónak:
- Készen vagyok a festéssel.
Az igazgató körbejárja a hajót és csodálkozva állapítja meg, hogy Gazsi csak az egyik oldalát festette le a hajónak.
- Te Gazsi, de miért csak az egyik oldalát festetted le a hajónak?
- Én úgy csináltam, ahogy a szerződésben meg van írva - válaszol nyugodtan Gazsi.
- De hát hol van ez beleírva a szerződésbe?
- Itt! Még a szerződéskötés kezdetén: "Lakatos Gáspár az egyik oldalról, Orient Hajógyár a másik oldalról"...