Levezetések, bizonyítások... :S De utáltam. Meg a tételek ezrével.
A felesleges dolgokat tényleg nagyon nehéz megtanulni, mert az agy tiltakozik ellenük. Valahogy ki kell iktatni azt, hogy tiltakozzon...
:DD Nekünk a tornatanár volt belga. Mi néha csak néztünk, hogy mit akar... (Néha akkor is, ha értettük, hogy mit akar, de azzal is ment az idő, amíg magyarázott... ;)
Azt mondta mindig, hogy ha nem csináljátok, akkor elégetlent (elégtelent) kaptok! De azért nagyon bírtuk. :)
Egyszer régen láttam egy orosz mesét. Miiskana miska. :) (egér és a maci, vagy mik voltak, és majdnem ugyanúgy voltak ezek a szavak oroszul)
Nye panyimaju pa ruszki. :P :)
hozzá lehet szokni az ilyenhez..:)
épp ezért utálom a törit.. kit érdekel hogy az egyházszakadás 1054ben vagy mikor volt?
Nu pagagyi. De nem javítom inkább ki az oroszodat... :P :D
Tök jó rajzfilm volt az! Az amcsiknak volt Tom & Jerry, nekik meg a zajcsik és a farkas. :D
:D Nem semmi...
Nekünk meg első félévben egy vietnámi tanárunk volt matek gyakon... Alig értettük néha. Szé konstans... Negyetgyök. (négyzetgyök) Vááán eggyy sikkkk. (Van egy sík).
Egy kis nehezítés volt. :)) Brrrrrrr! :)
Az a rajzfilm jó volt :D No megállj csak :D
Én matekból azokat a számolásokat utáltam amiket tuti, hogy soha az életben nem fogok használni, akkor meg minek szenvedni vele? Megcsinálni mindent meg tudtam, csak értelmét nem láttam... :S
:)) Ezzel a kérdéssel még a - mindenkori - gazdasági minisztert is zavarba lehet hozni szerintem. :DD
Mi most kaptunk másik matektanárt, mert csoportbontás volt. Ez a mostani nagyon jófej, de amúgy olyan tájszólás féleséggel beszél. Vagy inkább olyan ízesen vagy hogy. Ma is épp gyökvonás, hatványozás meg ilyesmi, tanár meg: ,,Nem szeretem ezt a termet mert nyáron a konyháró mindég bejön a tőtött káposzta szag" :D
hát igen... logika az egész.. én kb átlag 10-15 percet szántam matekra és íyg is négyes lettm... pedig 4 napon keresztül inden nap duplamatek... amúgy már csak 6 db matekunk van...:D
Az jönne válasznak, hogy ööööö nem tudom, de biztos jó csávó (vagy legalább pénzes)! :D
vayg azzal hogy hány éves a norvég király...:D